facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Marc Knokke

Taxi Marc Knokke

Info

Met een wagenpark van 20 auto’s en 18 chauffeurs, staat het grootste taxi-bedrijf van Knokke-Heist en omstreken, dag en nacht voor u klaar.

Geschiedenis

U moet naar een werkvergadering en heeft nog geen tijd gehad grondig Uw dossier voor te bereiden en wenst dat te doen in alle discretie en rust terwijl U ter plaatse gebracht wordt.
U moet naar een feestje of wil op restaurant en heeft geen zin om alweer BOB te spelen.
U wil het uitgaansleven in of in stijl naar het casino.
U moet dringend naar een lucht- zeehaven of andere verre bestemming, zelfs in het buitenland.
Er moeten dringende documenten of kleine pakjes bezorgd worden.
U mag het ziekenhuis verlaten na een onderzoek of een ingreep en bent niet in staat om zelf te rijden.
U wil Uw vrienden, ouders verassen en ontvangen in stijl.

Adres: Natiënlaan 107, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 050602000
Stad: Knokke-Heist
Route: Natiënlaan 107
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Taxi Knokke tarief, Taxi Marc tarieven, Taxi Pierre Knokke, Taxi knokke Brugge prijs, Uber taxi Knokke, Taxi Stefaan Knokke, Taxi Philippe, Knokke, Taxi Knokke station
Recensies
Meest antipathieke, grove vent ooit aan de telefoon… omdat hij even moest ‘wachten’ . Dus in putje winter moeten wij buiten staan wachten tot taxi er is. Ik denk dat hij met wat frustraties zit. En ben blijkbaar niet de enige die er zo over denkt. Spijtig dat er niet veel taxi’s in knokke zijn maar deze bel ik niet meer. Hebben 7 keer van zijn service gebruik gemaakt, als het tegen goesting is stopt er dan mee en laat iemand deftig telefoons oppikken. Zelf eigen personeel klaagt over zijn gedrag. En normaal hou ik mij niet bezig met revieuws te schrijven maar dit kon ik toch niet laten.
Vreselijke service! Vroeg voor een taxi aan het station en moest terug bellen bij een overstap. Ik had overgestapt en belde. Zij dat hij al een uur aan het wachten was ook dat ik zijn kl*ten mag kussen. Kijk naar de andere reviews, die zeggen genoeg.
Grofgebekte, agressieve, onbeschofte man aan de telefoon voor de reservatie van een taxi voor mijn dementerende moeder. Ik wou op voorhand betalen maar zo gaat het niet volgens hem. Forfaits zijn er niet maar als er waren zou het 50€ zijn waarop gewoon werd opgelegd. Geen greintje empathie. Taxi Mark Absoluut te mijden!
We hadden een taxi gereserveerd, hij kwam gewoon niet af. 15 min lang telefonisch proberen te bereiken, maar er werd ook niet opgenomen. Ik raad iedereen aan een andere taxi service te gebruiken!
Oei Marc moet zowat de meest onvriendelijke taxi chauffeur die ik ooit aan de telefoon had. Niet doen lieve mensen. Er zijn genoeg andere
Laatst vakantie gehad in cadzand, we wouden met de taxi gaan dus we belden dit bedrijf, maar we werden totaal niet als klant behandeld. Omdat hij uit België kwam en wij uit twente konden wij elkaar moelijk begrijpen, waardoor wij 2 maal moesten vragen om het te herhalen, blijkbaar vond hij dat niet fijn en begon zijn stem te verheffen en voor dat wij daar op wouden reageren drukte hij ons weg. Buitengewoon echt een onbeschofte man!!
Ik vraag me af of het nog steeds dezelfde persoon is die me verleden jaar geholpen heeft met een reservatie die heel goed verlopen is. Vandaag gebeld voor een reservatie voor morgen, meneer had misschien een slechte verbinding maar ik niet....hij vroeg me een derde maal om het adres te geven wat ik ook deed....ik kreeg als antwoord " ja mevrouw ik vraag om het adres te geven " en haakte in.... Tja....voor dit bedrijf maak ik geen reclame meer.
Heel onbeschoft en klant onvriendelijk nog nooit zo een taxi dienst mee gemaak hele nare vent
Service met de glimlach, snelle reactie en correcte afrekening. Ook het luchthavenvervoer verliep prima! Ideaal, je vakantie begint al bij het instappen in de taxi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid