facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Marc

Adres: Sleutelbloemdreef 1 , Knokke-heist 8300, BE
Stad: Knokke-heist
Route: Sleutelbloemdreef 1
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Taxi Knokke tarief, Taxi Knokke station, Taxi Knokke, Uber taxi Knokke, Taxi Stefaan Knokke, Taxi Heist-aan-zee, Taxi Knokke Brugge prijs, Taxi Knokke Cadzand prijs
Recensies
Vriendelijke bediening en correct. Doe zo verder wij zijn alvast fan.
Meest antipathieke, grove vent ooit aan de telefoon… omdat hij even moest ‘wachten’ . Dus in putje winter moeten wij buiten staan wachten tot taxi er is. Ik denk dat hij met wat frustraties zit. En ben blijkbaar niet de enige die er zo over denkt. Spijtig dat er niet veel taxi’s in knokke zijn maar deze bel ik niet meer. Hebben 7 keer van zijn service gebruik gemaakt, als het tegen goesting is stopt er dan mee en laat iemand deftig telefoons oppikken. Zelf eigen personeel klaagt over zijn gedrag. En normaal hou ik mij niet bezig met revieuws te schrijven maar dit kon ik toch niet laten.
Spijtig dat ik nog een ster moet geven.ik rij zeer veel met de taxi zo afgeblaft worden door de baas dat neem ik niet.zal nooit meer met deze taxi rijden zo onbeschoft. Hij vraagt voor waar is het ,ik zeg Zeno maar vraagt geen adress en dan hoor ik hem zegen mevrouw heeft zich vergist Sorry zo arrogantie.
Na ons gesprek vergat de persoon toe te leggen waarbij we hoorde dat die ons leugens aan het vertellen was een uur gewacht voor een paar leugens
Vreselijke service! Vroeg voor een taxi aan het station en moest terug bellen bij een overstap. Ik had overgestapt en belde. Zij dat hij al een uur aan het wachten was ook dat ik zijn kl*ten mag kussen. Kijk naar de andere reviews, die zeggen genoeg.
We hadden een taxi gereserveerd, hij kwam gewoon niet af. 15 min lang telefonisch proberen te bereiken, maar er werd ook niet opgenomen. Ik raad iedereen aan een andere taxi service te gebruiken!
Hij was ok maar bedroeg mij met de rekening. Alleen cash. Is niet ok
Stipt op tijd vriendelijke bediening gewone top
Grofgebekte, agressieve, onbeschofte man aan de telefoon voor de reservatie van een taxi voor mijn dementerende moeder. Ik wou op voorhand betalen maar zo gaat het niet volgens hem. Forfaits zijn er niet maar als er waren zou het 50€ zijn waarop gewoon werd opgelegd. Geen greintje empathie. Taxi Mark Absoluut te mijden!
Laatst vakantie gehad in cadzand, we wouden met de taxi gaan dus we belden dit bedrijf, maar we werden totaal niet als klant behandeld. Omdat hij uit België kwam en wij uit twente konden wij elkaar moelijk begrijpen, waardoor wij 2 maal moesten vragen om het te herhalen, blijkbaar vond hij dat niet fijn en begon zijn stem te verheffen en voor dat wij daar op wouden reageren drukte hij ons weg. Buitengewoon echt een onbeschofte man!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid