facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverne Strijboshof

Taverne Strijboshof
"Het Strijboshof is een prachtig complex midden de Kalmthoutse natuur.Genietend van de omgeving bezorgen wij u de heerlijkste culinaire momenten.U kunt er terecht in de taverne of in één van de feestzalen.Bruiloften, familiefeesten, recepties, seminaries, bedrijfsfeesten, vergaderingen... alles wordt voor u tot in de puntjes afgewerkt.We heten u dan ook van harte welkom !"
Adres: Achterbroeksesteenweg 69, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 036668184
Stad: Kalmthout
Route: Achterbroeksesteenweg 69
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Strijboshof ontbijt, Menukaart Strijboshof Kalmthout, Strijboshof facebook, Strijboshof tripadvisor, Achterbroeksteenweg 69 2920 Kalmthout, Dennenhof Brasschaat brunch, Eiland Amoras Kalmthout, Lunchen Kalmthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Bosduin Den Bosduin 2 km Vriendelijke bediening, je voelt je hier welkom. In culinair opzicht zijn wat verbete...
Recensies
Dit is een mooi restaurant in een uniek en rustig kader....oud herenhuis met prachtige kamers en hoge plafonds. Dit creëert samen met de mooie inrichting een mooie en sjieke sfeer. Door de hoge ramen zie je het mooie bospark rondom het herenhuis met de prachtige grote bomen en mooie struiken . Het eten is lekker en mooi geserveerd.....de bediening is heel vriendelijk en goed. De kaart had iets uitgebreider mogen zijn met een a twee meer voorgerechten en een a twee meer hoofdgerechten. De dag menu is een heel mooie prijs voor de kwantiteit en kwaliteit die je krijgt ! Dit restaurant is een aanrader voor mij .
Wij hadden hier ons trouwfeest en zijn zeer tevreden over de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Bedankt voor de fantastische dag!Eten: 5/5
Gezellig, sfeervol en een schitterende locatie. Heerlijk eten en niet duur. Minpunt: meer dan €10,- voor flesje water. Parkeren: Je parkeerd in een cirkel rond het kasteel.
Ongelofelijk goed gegeten!!! Heel vriendelijke bediening!! 1ste keer geweest maar het was super!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!Eten: 5/5
Het is er lekker eten én goed zitten. Aan de achterkant is er ook een machtig en rustig terras met uitzicht op de tuin en het groen errond - aanrader ! Parkeren: Meer dan genoeg plaats net voor de deur!
Even niet geweest, maar nog steeds toffe bediening en lekker eten in een mooi, groen kader!Eten: 5/5
Lekker gegeten. Gewoon het dagmenu 3 gangen van 25€ gekozen en dat bied waar voor zijn geld. Mooi en gezellig ingericht restaurant. Vriendelijke bediening. Parkeren: Geen probleem om op het domein voor het restaurant te parkeren.
Wat een mooi restaurant. Heerlijk geluncht op een rustig plekje.Eten: 5/5
Lekker gegeten. Verzorgde mooi gedresseerde schotels. Weinig keuze in de menu's maar toch voor ieder wat wils. Correcte ietwat koele bediening. We waren er aanvankelijk voorbij gereden. Het was reeds donker en hadden de ingang gemist. Een of andere verlichting aan de ingang van de overigens ruime parking zou wel aangenaam zijn.
Mooie omgeving,gezellig tafelen,lekkere gerechten...Grote porties. Personeel is vriendelijk...een aanrader...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid