facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverne - Restaurant Den Engel

Taverne - Restaurant Den Engel

Geschiedenis

Taverne-Restaurant Den Engel is een familiezaak waar iedereen welkom is voor een heerlijk diner, een snelle of uitgebreide lunch, een lekker bakje koffie met iets zoets of een frisse pint.

Op onze uitgebreide vaste kaart bieden wij verschillende dagverse vlees- en visgerechten, pasta's en salades aan.

Buiten onze vaste kaart voorzien wij tal van seizoensgebonden suggesties die regelmatig aangepast worden.

Wij beschikken over een ruime privéparking en een gezellig terras dat deels verwarmd kan worden.

Ons taverne-restaurant is gelegen in het landelijke Nieuwmoer (deelgemeente van Kalmthout) vlakbij natuurgebied De Maatjes, kort bij de Nederlandse grens met tal van fiets- en wandelroutes in de omgeving.

---

In 1987 werd de kruidenierswinkel van mijn overgrootouders na jarenlange leegstand omgebouwd tot een café-taverne. “Den Engel” werd geboren.

Den Engel werd door mijn grootouders geopend op 15 januari 1988. De zaak werd 11 jaar lang succesvol uitgebaat door hen.

Zij gaven de fakkel door aan hun 2 zonen (mijn vader en mijn nonkel) die de zaak ombouwden tot een “Taverne-Restaurant” en openden hun deuren op 1 mei 1999.

Sinds 1 september 2015 ben ikzelf, Stijn Willemsen ook bij in de zaak gestapt. Vandaag de dag wordt de zaak uitgebaat door mijn vader en mijzelf.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Luc en Stijn Willemsen.

Adres: Nieuwmoer Dorp 45, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 036672214
Stad: Kalmthout
Route: Nieuwmoer Dorp 45
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Den Engel openingstijden, De Engel menukaart, Restaurant den Engel Zandhoven, Den Engel Herentals menu, Den Engel Scherpenheuvel, Restaurant De Engel Zandhoven menu, Restaurant De Engel Zandhoven Openingsuren, Afhaal kerstmenu Kalmthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Den Druivelaer Bistro Den Druivelaer 5 km Wij hebben hier heerlijk gegeten! We namen beide de ribbetjes met frietjes en de port...
Den Bosduin Den Bosduin 7 km Vriendelijke bediening, je voelt je hier welkom. In culinair opzicht zijn wat verbete...
Heidestatie Heidestatie 9 km Aangename ontvangst,super vriendelijke bediening,en zeer lekker gegeten,ruime porties...
Recensies
Zeer lekker eten! Veel te veel voor ons maar een doggy bagske mee naar huis gekregen. Prijs-kwaliteit verhouding is top. Onze steak bijna zo groot als het bord en ribbekes we denken 1,5 a 2 hele racks waren echt super lekker. Gezellig druk maar met in acht neming van social distancing. Het personeel is heel vlijtig. Zowel de keuken, bar als zaal. & We hadden zeer vriendelijke bediening. We komen snel eens terug! Familie Van Hoogendorp.
Super mooie rustieke locatie,heel gezellig. Het eten was lekker en verzorgd,de bediening super vriendelijk. We hebben met 14 man nog kunnen reserveren ,op vrij korte tijd,bedankt daarvoor. Ik kende de locatie niet,maar blij dit te kunnen toevoegen als zeer tevreden klant. Bedankt personeel van den Engel
Fenomenale plek! Het personeel was uitermate vriendelijk, de ambiance verzorgd en gezellig en het eten bevatte me toch zoveel liefde en aandacht. Van het vlees werd echt handwerk gemaakt en ieder gerecht bevatte laag na laag aan smaak met harmonieuse balans afgemaakt met een sierlijke doch bescheiden en functionele presentatie. De chef begrijpt de producten waar hij mee werkt. Merci voor een topavond en tot de volgende keer.
Verrassend, we hebben lekker gegeten! Bediening vriendelijk en snel, wat kunnen we nog meer verlangen. Toppie!
Blijft een vaste waarde. Enige plaats in de buurt waar je op maandag terecht kan. Authentieke gerechten. Niet de mooiste gerechten op je bord maar wel altijd goed. Het viel me op dat het ietsje duurder was dan ik me kan herinneren van vorige keren maar sinds de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne is alles gewoon duurder.
Fantastisch lekkere steak en overheerlijke robespiérre. Zalig mals vlees. Heel klantvriendelijk én mooie bierkaart.
Filet puur zeer goed, zeer weinig groenten.Eten: 5/5
Heel vriendelijke bediening en héél lekker gegeten, Rolstoeltoegankelijkheid: Restaurant is grotendeels toegankelijk. Best melden bij reservering.
Super lekker eten en super vriendelijk personeel!!! Meer dan aan te raden!!!
Weinig sfeer doordat je in een soort grote partytent zit aan de achterkant van het restaurant. Voorgerecht gekozen voor huisgemaakte aspergegarnaalkroketjes, waren heerlijk maar behoorlijk prijzig: bijna 13€ voor 2 kroketjes. Hoofdgerecht gekozen voor "rijk gevuld" visstoofpotje met zalm, kabeljauw, gambas en witvis... rijk gevuld was hier dus rijkelijk overdreven: geen gamba gevonden in mijn stoofpotje en in totaal 4 stukjes vis in een halve liter saus... hoofdgerecht kwam ook 5 mn nadat de kroketjes net op waren... tijd om even een pauze te nemen was er dus niet en we stonden dan ook binnen 40mn weer buiten... niet voor herhaling vatbaar helaas
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Taverne - Restaurant Den Engel met het openbaar vervoer


Nieuwmoer Spreeuwstraat 70 meter
670
676
679
Nieuwmoer Kerkstraat 80 meter
441
447
Nieuwmoer Kerkstraat 90 meter
441
447
Nieuwmoer Dorpplaats 210 meter
446
447
448
670
676
679
Nieuwmoer Dorpplaats 220 meter
441
446
447
448
670
676
679

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid