facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverne Il Giardino

Adres: Rekhovenstraat 119 , Lummen 3560, BE
Telefoonnummer: 013 29 71 40
Stad: Lummen
Route: Rekhovenstraat 119
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 07:30-22:00
Dinsdag: 07:30-22:00
Woensdag: 07:30-22:00
Donderdag: 07:30-22:00
Vrijdag: 07:30-22:00
Zaterdag: 07:30-22:00
Zondag: 07:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: taverne schoten, schoten eten, brasserie schoten vaart, terras schoten, brasserie brasschaat, eetgelegenheden schoten, brasserie s gravenwezel, restaurant paalstraat schoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bullox Bullox 3 km Ben hier al meermaals geweest. Steeds ambiance, eten en drinken het kan er allemaal. ...
Recensies
Lasagna uitgehaald voor 16 personen. Niet te eten, gewoon zure saus. We hebben alles moeten weggooien en ergens anders eten moeten gaan uithalen. Dit gemeld aan de zaak. En ze zeggen dat ze nooit dingen laten uitgaan waar ze niet achter staan... Nooit meer bestellen we hier iets.
2 keer via Social deal besteld. Het ontbijt: gezellig omgeving, supervriendelijk personeel, veel keuze, heel lekker. Pastabuffet aan huis: heerlijke bruscetta's, 4 soorten pasta's die stuk voor stuk lekker waren en 2 soorten desserts. Het heeft ons allemaal heel goed gesmaakt!
Een tijdje geleden eens pizza en canneloni met kalfsvlees besteld toen we vrienden op bezoek hadden. De pizza was ok, maar het kalfsvlees van de canneloni smaakte zuur en durfden we niet meer verder op te eten. Ik ga sindsdien uit voorzorg naar een andere Italiaan . . .
vandaag een gerecht gaan afhalen, we werden gewaarschuwd dat we een half uur zouden moeten wachten, hebben uiteindelijk 1 uur moeten wachten! De portie van de pasta was erg klein, de pizza's qua garnituur wel ok, het deeg was smakeloos... Wij gaan er zeker niet terug!
Ik ben naar il giardino gaan eten en ik ben heel blij met het eten,maar ik was helemaaal niet blij met het service in de eetzaal.ik denk dat het te veel kost. ik kom terug in het restaurant alleen voor het eten komen afhalen.
Beste pizza van de buurt! Zeer vriendelijk gastvrouw! Kom hier al een hele tijd en altijd zeer goed bediend geweest.
Topzaak! Tot nu toe altijd lekkere pizza's gehad!
Schitterend typisch Italiaans restaurant. Gigantische pizza's. Zeer ruim gedecoreerde pasta's.
Ondertussen failliet en de laatste 2 jaren was keuken en bediening maar zeer zwak.
Mooie zaak en toffe, vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid