facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverne Idefix

Taverne Idefix
"Avond- & nachtrestaurant"
Adres: Aalsterstesteenweg 2, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054341791
Stad: Ninove
Route: Aalsterstesteenweg 2
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Idefix en de onverzettelijken, Take away Ninove, Openingsuren den Doorn Ninove, Valentijnsmenu 2022 Ninove, Restaurant Graanmarkt Ninove, Cadeaubon restaurant Ninove, Lunch Ninove, Steakhouse Ninove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barresto Barresto 539 meter Lekker eten prys kwaliteit netjes vriendelijke bediening een aanrader
Bekas Brasserie Bekas Brasserie 773 meter Heerlijk en prijselijk tafelen in een rustige omgeving.
Recensies
Gisteren bij jullie geweest en het was weer eens af ik had een Ribéry besteld dit was top.perfect gebakken en goed gekruid en boter mals en snelle bediening ook al zat het stilaan vol mijn collega was ook in de wolken van eten en bediening deze had een gewone pitaschotel Doe gewoon zo verder
De strijdkrachten om in discussie te gaan om hun gelijk te gaan is erg belangrijk. Niettegenstaande overheerlijke pitta. Telkens jammer er gebotst wordt op soms verkeerde structuur. Indien je belt voor een bestelling. En het duurt 90 min is dit wel echt lang wachten. Hier denk ik dat er toch alternatieven kunnen worden geserveerd. Ik ga terug om dat het er wel lekker is.
Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan Taverne Idefix in Ninove en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van zowel het eten als de service. We bestelden de pulled pork burger en pita, en ik moet zeggen dat ze absoluut heerlijk waren. De prijs is zeker goed en de porties zijn groot, waardoor je waar voor je geld krijgt. Het personeel is altijd vriendelijk en attent, wat zorgt voor een aangename sfeer in de taverne. Het enige minpuntje dat ik kan noemen is het gebrek aan natuurlijk licht in de zaak, wat soms een opgesloten gevoel kan geven, vooral als je achteraan in de zaal zit. Desondanks is dit zeker geen dealbreaker en zou ik Taverne Idefix aan iedereen aanbevelen voor een heerlijke maaltijd en een geweldige ervaring.
Eerste keer sinds de nieuwe uitbaters. En van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens van iedereen hun bord te proeven. De entrecote was van uitstekende kwaliteit met heel lekkere bearnaise. De hamburger was ook top met een lekker luchtig broodje. De pulled pork burger viel iets te zwaar. Ze zijn bekend om hun pita. Juist van de kip geproefd en die smaakte ook mals. Sausjes worden op de sla geserveerd. Voor diegene die dat niet graag hebben, moet je dat bij de bestelling doorgeven. Koffie komt met een lekker cote d’or mignonette. De moelleux was lekker lopend. Ik kijk er zelfs naar uit om nog eens terug te keren.
Zaterdagavond een hapje eten met een groep vrienden. Een uurtje op voorhand nog gebeld voor te reserveren en gelukkig plek. Zeer verzorgd, super vriendelijk personeel en niet te lang moeten wachten ondanks dat het quasi volzat. Zeer schappelijke prijzen! Vol-au-vant is een aanrader!
Het eten was lekker en de bediening snel en vriendelijk maar er mag eens grondig gepoetst worden. Op vensterbank lagen dode vliegjes en overal stof en spinnenweb in de hoeken. Achteraan was er ook een sterke toiletgeur aanwezig. Daarom 3 sterren voor het eten en bediening.
Al heel lang klant hier. Nog steeds heel lekkere pitta's. Top!Eten: 5/5
Lekker eten aan correcte prijs, vriendelijk personeel, vlugge bediening ondanks met 9 en elk iets anders. Top
Vriendelijke service en lekker eten.Eten: 5/5
Lekkere pitta en het late openingsuur is een enorm pluspunt. Alleen wel wat prijzig naar mijn mening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid