facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverne De Kei Jennen Rudy

"Taverne de Kei wordt uitgebaat door liefdevolle mensen, we werken met verse producten en hopen de klanten een goede tijd te bezorgen. We liggen nabij het natuurdomein de Most, naast het vliegveld Keiheuvel, perfect dus om na een wandeling of fietstocht even uit te rusten op ons terras met zicht op de vliegtuigen. Reserveren is aangeraden zodat we jullie tijdig op de hoogte kunnen houden van de wachtduur van het eten, dit kan wat langer zijn vandaar we met verse producten werken."
Adres: 17 Esk. Licht Vliegwezenlaan 8/2 , Balen 2490, BE
Telefoonnummer: 014 81 25 67
Stad: Balen
Route: 17 Esk. Licht Vliegwezenlaan 8/2
Postcode: 2490



op zoek naar gerelateerd: De Kei Balen, Taverne Balen, Kerstmenu Balen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DNA DNA 412 meter
De Gagel De Gagel 1 km
Recensies
Onvriendelijk. Na een 11km wandeling gingen we op het terras zitten omdat je met een hondje niet binnen magwat wij begrijpen. Toen we vroegen om de parasol open te zetten, omdat er veel zon was, werd dit geweigerd omdat het kon regenen????. Bij het afrekenen zetten andere gasten ongevraagd de parasol open bij hun tafel en werd hier niets van gezegd. Op het eten was niets aan te merken maar de klantvriendelijkheid liet te wensen over.
Vandaag OLH Hemelvaart, een vrije dag. Dus er even op uit en toevallig in de buurt. Het was heel druk, vooral het recreatiedomein, in het begin van de straat, gelegen aanpalend aan Taverne De Kei. De taverne maakt deel uit van de Aeroclub Keiheuvel. Er was hier heel wat bedrijvigheid, terras volzet en binnen toch nog enkele plaatsen. We hebben een van de suggesties, een coupe aardbeien genomen. En nog een koffie. Er is een ruim aanbod van gerechten en dranken. Vlotte en vriendelijke bediening.
Op aanraden van een kennis in de buurt zijn we er gaan eten . Moest hij ons dit niet voorgesteld hebben en we moesten er op goed geluk gestopt hebben , waren we terug doorgereden . De voorgevel ziet er verouderd en niet onderhouden uit en nodigde niet uit om binnen te gaan . Maar gelukkig hebben we dit wel gedaan en zijn er supervriendelijk bediend . We hebben er de vleesbrochette genomen en dit was een topgerecht . Als we in de regio zijn , komen we hier nog terug .
Aangenaam verast door de presentatie en smaak van het eten. Gezellige sfeer en mooi uitzicht op het vliegveld. Ook vriendelijk personeel. En dit alles aan redelijke prijzen. Als je in de buurt bent, komt dan zeker langs!
Vriendelijk personeel. Zeer vers, mooie opmaak van de borden. Ruime porties!
Geplastificeerde kaart die waarschijnlijk al 20 jaar hetzelfde is.... Ze maken vast hele goede mosselen, maar die had ik niet besteld. Van de 3 stuks bediening is er 1 zo onbeleefd dat de charme van de andere 2 teniet word gedaan.... Eerlijk? Fiets of rij een paar kilometer verder naar Balen centrum daar zitten 5 toppers om te eten bij elkaar. Anderhalf uur wachten op je eten is A niet normaal en B snauwerig antwoorden is dan niet de oplossing.... bespaar jezelf een ongelukkig gevoel en sla deze over
Na een stevige wandeling rondom en deels door het nabijgelegen natuurgebied De Most-Keiheuvel hebben we hier op een zaterdagavond met enkele vrienden erg lekker gegeten. De bediening was vlot en vriendelijk, en de sfeer gezellig en gemoedelijk. Bedankt voor een aangename avond!
Leuke locatie met groot terras naast het grasvliegveld. Goed zicht op het opstijgen en landen van de kleine vliegtuigen, tijdens een drankje of het eten. Verschillende bieren van het vat.
te druk om een lunch te bestellen , spijtig
1ste keer dat we er komen: Geen ijsjes meer te verkrijgen want de keuken was net 5 minuten gesloten...uiteindelijk om 21.59 uur werden we verplicht om ons drinken ad fundum leeg te drinken en de taverne te verlaten. 2de bezoek: Taverne verlaten na geen bediening te hebben gekregen. Het was redelijk druk maar toch nog 10 minuten moeten wachten voor we een tafel kregen. Er liepen 3 of 4 mensen rond van de bediening. Uiteindelikk een tafel gekregen, die was vanaf 5 uur pas gereserveerd, dus we vonden dit een mooie moeite dat we deze nog even mochten gebruiken. Na 20 minuten nog steeds geen bestelling kunnen doen voor ons drinken. De tafels naast ons kregen wel bediening. Nogmaals 5 minuten gewacht, zijn we doorgegaan zonder iets te drinken en te hebben kunnen smullen van een coupe aardbei.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid