facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tattoo Tinus

Tattoo Tinus

Info

Heb je interesse in een tattoo of een kunstwerk of een fotoshoot aarzel dan niet en stuur een pb.

Geschiedenis

Like & share



"enkel op afspraak"
Adres: Vlietstraat 15, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0473326103
Stad: Tessenderloo
Route: Vlietstraat 15
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Piercing Tessenderlo, Tattoo Genk, Fotorealisme tattoo, Walk in tattoo belgie, Tattoo met as België, Tattoo shop Limburg België, Realisme tattoo belgie, Skin City Tattoo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tattoo Inkspiration Tattoo Inkspiration 1 km Straffe madam met nog meer straffe tattoo skills. Duidelijk de plaats om te zijn als ...
Recensies
Ben hier voor m'n eerste tattoo geweest. Dit is en was dus ook m'n laatste. De uitbaters zijn op z'n zachtst gezegd onvriendelijk en komen hun afspraken niet na!
Afgelopen jaar naar een tattoo artiest gezocht en bij Tattoo Tinus in Tessenderlo uitgekomen. Deze man is niet enkel een tattoo specialist, maar een echte artiest. Hij heeft zelf op de kunstacademie gezeten, dus ik kon niet beter terecht komen.Mijn tattoo moest in 4x gezet worden, omdat de tattoo de borst, schouder en bovenarm besloeg. Dit heeft Tattoo Tinus super geweldig en goed gedaan.Je kunt zien dat hij een echte artiest is, die de echte fijne afwerking doet tot in de puntjes. Het is net of alles op mijn arm leeft. Ik beveel Tattoo Tinus dan ook met 5sterren aan.
Super tevreden over mijn tattoos! 1tje zelf persoonlijk ontworpen door Tinus! Hij luisterd naar het verhaal en wat je precies wil van de tattoo en werkt dit super goed uit!
Speciaal naar Belgie vanuit Nederland voor de belangrijkste tattoo ooit, een herinnering aan mijn overleden moeder. Zo mooi geworden! Van ontwerpen, zetten en de verzorging alles is top geregeld. Dank je wel en op naar de volgende tattoo. Gr. Iris.
Heel nauwkeurig en knap werk. Neemt ook echt de tijd om uit te zoeken wat voor design je wil hebben. Ben enorm blij met de tattoos die ik hier heb laten zetten en kom zeker terug. Zeker een aanrader!
Zeker aan te raden, alles super inorde! Ben heel tevreden en veel tattoos laten zetten hier! Allemaal even mooi! Dus niet twijfelen! Ik ben heel blij met alles wat hij gezet heeft... en nog gaat zetten!
Heel tevreden met mijn tattoo. Maakt ook prachtige ontwerpen, een echte aanrader!
Reeds mijn 4de tattoo laten zetten bij Martijn en ben er zeer tevreden over. Zeker een aanrader!
Prachtige artiest zeer vriendelijk corect zeer rustige locatie ideaal om in alle rust een tattoo te laten zetten
Wat een service, gewoon wauw! Zowel Martijn als zijn vrouw zijn zo vriendelijk dat de tijd voorbij vloog. Bedankt aan beide!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid