facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tattoo Peter & Magali

Tattoo Peter & Magali
Adres: Hoogstraatsebaan 160 2390 Oostmalle, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0496133727
Stad: Oostmalle
Route: Hoogstraatsebaan 160 2390 Oostmalle
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Tattoo Peter Oordegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emm-design Emm-design 1 km Pasfoto's voor reispas. Verschillende poses. Goedkoopste in de omgeving. Snel een afs...
Recensies
Cover up hier laten zetten over een andere tatoeage die mislukt was maar de cover up is ook verpest want zie de oude tatoeage nog steeds duidelijk. Personeel is ook niet bepaald vriendelijk. En ik vind ze erg prijzig.Service: Tatoeages
Ik heb vandaag twee keer ene Max aan de telefoon gehad en ben tot de conclusie gekomen dat Max een enorm onvriendelijke man is. Hij komt sowieso naast zijn chagrijnige houding niet veel verder dan 'ja' en 'nee' en daarnaast vertelde hij vanmiddag geïrriteerd dat we gewoon binnen konden lopen voor een tattoo, terwijl hij toen ik voor de zekerheid net belde zei dat het te laat was en we maar een andere keer moesten komen. Verder kwam er wederom weinig uit. De shop is verder nog een aantal uren open vanavond. Wij gaan hier absoluut geen tattoo laten zetten. Dat doen we liever bij een shop waar iets vriendelijker tegen mensen wordt gedaan.
Deze tattoo shop in Amsterdam kan wel beschouwd worden als een tattoo shop waar je rustig naar binnen kunt wandelen om je te oriënteren voor een mooie tattoo, zonder chagrijnige of arrogante blikken. Of het nu je eerste tattoo wordt of dat je halve lichaam al is bedekt, het maakt hier niets uit. Je zult altijd tevreden vertrekken. Hygiëne is altijd ruim voldoende, wat ik zeer belangrijk vind. Ikzelf zweer bij deze shop, al ben ik er nu alweer veel te lang niet geweest helaas! Ik ga snel weer een keer langs voor een nieuw kunstwerkje! Voor mij alleen maar Tattoo Peter Amsterdam! Jeroen uit Amsterdam.
Paar jaar geleden tattoo laten zetten. Toen was fb nog niet zo groot als nu vandaar pas nu een review. Was door een oudere man op mijn kuit. Deed extreem pijn. Uiteindelijk mijn hele benb naar de klote. Lijnen gezet alsof een kind had getekend. Niks was netjes. Ik heb het een beetje kunnen laten fixen in een andere ship. Hartstikke waardeloos!
Dit is een topzaak en Eddy Wertwijn zet ontzettende goede en mooie tattoos.
42 jaar geleden mijn eerste tattoo laten zetten door Peter en een jaar geleden twee namen van mijn kleindochters laten zetten door Eddy! Ik kreeg het zelfde vertrouwde gevoel als bij de eerste keer. Eddy begreep mij meteen en heeft er een kunststukje van gemaakt! Vandaag 22-08-2017 is mijn derde kleindochter geboren. Ga morgen weer naar Tattoo Peter om aan Eddy te vragen voor het vervolg op de andere arm. Ik kan iedereen aanraden om hier een tattonte laten zetten, het zijn gewoon kanjers.
Na mijn eerste ook mijn tweede tattoo bij Tattoo Peter laten zetten. Vriendelijke werknemer en ben heel blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader!!
Zeer vriendelijke mensen en kundig in wat ze doen. Werden snel geholpen. Ik raad iedereen aan hun tattoo hier te zetten. Prijs was ook zeer goed.
Zeer tevreden. Tattoo is erg netjes geworden lijnen zijn echt strak. Naam uit de hand geschreven op papier en dit was meteen perfect. Mooier dan ik van te voren had bedacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid