facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tattoo Miranda

Info

Tattoo Miranda, dochter van Tattoo Bertje, zonder twijfel de bekendste tattoeerder van België. Werkt enkel op afspraak, iedereen welkom!

Geschiedenis

Je kan bij tattoo Miranda terecht voor alle soorten tattoos van A-Z (eigen ontwerp of aangeleverd ontwerp). Miranda plaatst ook Aquarel tattoos!

Tattoo Miranda, dochter van Tattoo Bertje, zonder twijfel de bekendste tattoeerder van België. Werkt enkel op afspraak, iedereen welkom voor een vrijblijvend bezoek.

Er word gebruik gemaakt van de meest moderne technieken en hygiëne is een absolute topprioriteit.

Adres: Amsterdamstraat 55, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/70.70.22
Stad: Oostende
Route: Amsterdamstraat 55
Postcode: 8400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gunk Mc Gunk Mc 478 meter GunkStyle 100%
Andrea Shkreli Andrea Shkreli 905 meter Awarded photographer, Creative, Street & Documentary photography.
Demiror Demiror 999 meter Custom Tattoo & Artwork by Demiror. You can find me @ La Danse Macabre. Demiror.Ink@...
Hans Defer art page Hans Defer art page 3 km Hans Defer (1968) is an artist who lives and works in Ostend, Belgium.
Recensies
Fantastische dame die leeft voor haar vak en kunst
Twee jaar geleden een mooie tattoo laten zetten en heel tevreden over Miranda haar werk. Echt super tevredenService: Tatoeages
Je wordt er altijd heel vriendelijk onthaald... Miranda is een topvrouw, weet met wat ze bezig is, geeft uitleg en werkt super hygiënisch... nogmaals dankuwel van een heel tevreden klantje!
Tattoo Miranda zet heel rustig op een heel professionele manier prachtige tattoos. Heb helemaal geen pijn ervaren en na het zetten is de huid na de tatoeage heel mooi zonder enige complicatie hersteld. Ook wordt je super goed geïnformeerd over het verzorgen van de tattoo. Tattoo Miranda is dus echt een aanrader en een krak in haar vak.
Alleen maar positieve commentaren! Miranda is een top-artieste! Ze maakte de ontwerpen volledig zoals ik het in m'n gedachten had, werkt zeer fijn, zeer clean en verzorgd, super! Bovendien een heel fijn persoon, de tijd vliegt voorbij!
Top shop!!! Ik kom speciaal van antwerpen naar tattoo miranda omdat ze simpelweg voor mij de beste is. Geweldige ontvangst, super symphatieke dame.. top klasse tattoos... Op en top super shop! Wil je een klasse tattoo met geweldige ervaring ga dan zeker naar tattoo mirande!!!!
Weer een mooi kunstwerkje rijker dank zij miranda , al mijn tattoos komen van bij haar en voordien haar vader " bertje" ik zou nooit ergens anders gaan, het staat er voor de rest van je leven en dat vertrouw ik enkel toe aan miranda
Ben gisteren langs geweest heb mijn eerste tatoo laten zetten en tzal niet de laatste zijn hoor toffe mensen dat daar werken en gezellige sfeer en zijn echt kustwerkjes dat die mannen plaatsen alvast bedankt groetjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid