facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tata Tartine

Tata Tartine

Info

Sandwichs, tartines, et soupes maison
Gâteaux de bonbons, gâteaux de langes et montages divers

Geschiedenis

Après avoir tenu ma sandwicherie/épicerie pendant 5 ans à Braine-l'Alleud, j'ai pris un nouveau départ vers d'autres horizons, mais je vous propose toujours des montages & gâteaux de bonbons réalisés à la demande.
D'octobre à avril, je fais toutes les semaines de la soupe maison, que je vous livre dans la région de Braine-l'Alleud, Waterloo, Lasne.
Je mettrai toutes les semaines les légumes que j'aurai acheté en direct chez des agriculteurs du coin, et vous pourrez m'envoyer vos commandes en MP.

Je peux également réaliser des paniers sandwiches pour différentes occasions : fêtes d'anniversaire, baptêmes, réunions, etc, ...

N'hésitez pas à me contacter pour toute demande!

Axelle



"Sandwicherie et bar à soupe ouvert le midi 7/7Commandes possible pour :- Panier sandwichs- Soupe maison- Gâteaux de bonbons- Salades- Panini"
Adres: Rue Wayez 50, 1420 Eigenbrakel
Telefoonnummer: 0470580698
Stad: Braine-l'Alleud
Route: Rue Wayez 50
Postcode: 1420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friendzone Friendzone 702 meter Echt beschamend!!! Ik bestelde een panini en een ijsthee. Ik heb de ijsthee niet ontv...
Sandwicherie La Pause Sandwicherie La Pause 1 km Het is lang geleden dat ik zulke goede broodjes heb gegeten. Om absoluut te proberenE...
L’Etoilé Sud L’Etoilé Sud 2 km Vertaald door Google Ontspannen sfeer, super mooie aankleding en een prachtig terras ...
Pumpy Go Pumpy Go 2 km Vertaald door Google Mijn favoriete brandstofstop. Onder de vier resorts in de regio ...
Recensies
Komt uit Frankrijk voor een bezoek aan het ziekenhuis aan de overkant. Tata toast heeft een ruime keuze aan producten soep, salade, broodje etc. Ik koos voor een panini en werd niet teleurgesteld; echt goed en genereus en tegen een zeer redelijke prijs. Zeer vriendelijke en gezellige eigenaar. Ik raad ten zeerste aan.
Ik ontdekte deze broodjeszaak gisteren dankzij mijn bedbuurman in het ziekenhuis en wat een geweldige ontdekking voor onze smaakpapillen! Ik had de wortelsoep van de dag en een warm pitabroodje. We proeven de huisgemaakte De kers op de taart, de dame is super aardig, gastvrij en zeer attent. Bonus klantenkaart wat mij betreft, ik heb mijn snack gevonden als ik aan deze kant sta!
Ik was gisteren, het was echt niet verschrikkelijk, mayo met haar erin, ik raad deze ellendige plek helemaal niet aan. . .
Heerlijke broodjes! We waren met 7, en het was unaniem! We raden ten zeerste aan
Service aan de top, glimlachend, aangename en uitstekende sandwiches ... Ik raad het aanEten: 5/5
Dynamische en uiterst vriendelijke jonge vrouw die uitstekende producten aanbiedt, te beginnen met haar brood. Herinnering aan een olifant omdat ze mij herinnerde, na tien jaar elkaar niet gezien te hebben. Aanrader, zeker.
Uitstekend onthaal, verse en kwaliteitsproducten. Zeldzaam zulke goede broodjes.
Zeer vriendelijk, warm welkom. Ik hou er niet van om over de heerlijke soep en sandwich niets te zeggen. Hygiëne ten top, kortom raad ik iedereen aan
tata tartine, recht tegenover het ziekenhuis, een kleine gevel in een nis MAAR een warm, lachend, vriendelijk onthaal en een menu met veel keuze, eerlijke prijzen, elke dag een andere verse soep, een killer, salade en sandwich uitstekend en wel gevuld, raad ik 200% aan Rolstoeltoegankelijkheid: niet wandelen Speciale dieetwensen: vers broodje op bestelling gemaakt
Een uitstekende broodjeszaak! Zelfgemaakte soepen om voor te sterven! Een zeer warm welkom! Ik ben een fan! En het hele gezin ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid