facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tat 'em All

Tat 'em All

Info

Een schets wordt een tekening, een tekening wordt kunst, voor eeuwig op je lichaam.

Geschiedenis

Een schets wordt een tekening, een tekening wordt kunst, voor eeuwig op je lichaam.

Adres: paenhuysbeekstraat 18, 3321 Outgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 486 15 22 96
Stad: Outgaarden
Route: paenhuysbeekstraat 18
Postcode: 3321


Recensies
Je hebt superman, en dan heb je een supervrouw, deze dame dus! -Ongelofelijk goed in haar werk -Werkt traag maar nauwkeurig, zo hoort het! -Pietje precies -Ze geeft om haar klanten -Qua prijs zal je zeer goed zitten! -Het resultaat is er zeker en vast! -Vriendelijk, luistert naar haar klanten -Ikzelf heb een ontwerp van internet, maar haar eigen ontwerpen zijn enorm mooi, alsook de stijl waarmee ze werkt! Wij zien mekaar binnenkort sowieso terug, zeker en vast een aanrader!
Luistert naar je wensen, geeft advies. Super goed in haar vak, maar bovenal is Sarah een hele lieve vrouw!
Sarah is een supertoffe madam die je op je gemak doet voelen en samen nadenkt om jouw ontwerp tot de perfectie te verfijnen. Ze werkt zeer professioneel en passievol. Bedankt voor de mooie tattoo er komen er nog
Deze topper heeft mijn eerste tattoo gezet! Ik ben er ontzettend blij mee. Ze heeft een vaste hand en werkt alles af tot in detail, echt precisiewerk dus! Natuurlijk had ik enorm veel stress voor mijn eerste maar ze deed haar uiterste best om om mij gerust te stellen. Als ik nog eentje laat zetten is het zeker en vast terug hier!
Het was een supergoede ervaring! Ze weet wat ze doet!! Gaf heel goede uitleg over het plaatsen van de tattoo alsook de nabehandeling. Ze luistert echt naar de wensen van de klant en gaat hier dan ook gericht mee aan de slag. De plaatsbepaling was bij mij zeer belangrijk en hier heeft ze uitgebreid de tijd voor genomen! Ben dus super tevreden en raad haar bij iedereen aan! Blijf zo zeker verder doen! TOP!
Tat 'em all = TOP tattoo kwaliteit zowel de service als het materiaal en inkt dat Sarah gebruikt. levert steeds mooi werk, en is vooral een krak in rechte lijnen zetten! 'She think before she ink' Next week #Inktime @Tat 'em all
Toffe meid, ze weet wat ze doet. Lijnwerk is heel goed en schoon gelijk. Halve sleave laten doen en geen 1 moment afgezien hoe vaak ze ook zei of het nog ging. En natuurlijk de mega toffe sfeer niet vergeten. Moest ik nog een tattoo laten zette, ga ik terug naar haar.
Sarah stelt je echt op je gemak en denkt mee over je tattoo. Haar eigen ontwerpen zijn stuk voor stuk prachtig! Binnenkort afspraak voor een tweede
Fantastisch werk geleverd , alhoewel werk misschien niet de juiste woordkeuze is ! Passie zou hier eerder van toepassing zijn en als je van je passie je werk kunt maken , kan dit gewoon niet mislopen ; Echt super tevreden en kan niet wachten tot mijn volgende !
Mijn eerste tattoo bij deze dame. En ja ze had een geweldig idee voor de naam van mijn zoon. Samen met de bloemen die mijn vrouw en mezelf moesten voorstellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid