facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TasTToe

TasTToe
Adres: Leuvensesteenweg 193, 3190 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 015 41 31 71
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 193
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–18:00
woensdag: 12:00–18:00
donderdag: 12:00–18:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Top drankenhandel voor wie houdt van Rum, whisky's, en zoveel andere lekkere dranken. Absolute vriendelijkheid ter plekke en de kennis van dranken en hun geschiedenis maken dit de beste drankenspecialist in de buurt.
Gingen vandaag langs voor een fles wijn voor de verjaardag van mijn papa. Tegelijkertijd was een degustatie aan de gang. Echter werden we door niemand verdergeholpen of uberhaupt gevraagd of we even konden wachten maar dat men dadelijk bij ons zouden komen. We hebben een kwartier gewacht, maar werden compleet genegeerd door alle personeel. Uiteindelijk zonder fles terug vertrokken. Laatste keer voor ons.
Indrukwekkende en zeer moderne Whisky-shop met een uiterst gezellige sfeer. De keuze is waanzinnig en de presentatie is ronduit fantastisch. Hun aanbod gaat van dagelijkse Whiskies tot de meer zeldzamere items.nnBegeleiding was goed en vriendelijk. We kregen een uitgebreidde presentatie en voldoende achtergrondinformatie. Zeker een shop waar ik nog terug kom.nnBovendien een ruime parking vlak voor de deur en de winkel is zeer vlot bereikbaar.
Grote keuze van rum, gin, wiskey. Eerder beperkte keuze van sigaren. Wel goede kennis van hun producten.
Groot aanbod whiskey's, rums, gin's, wijnen, speciale bieren en nog veel meer! Organiseren regelmatig tastings en andere events. Zeker een aanrader om eens langs te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid