facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taste Matters

Taste Matters

Info

http://www.tastematters.be/

Geschiedenis

Mensen die me kennen weten dat ik een passie heb voor koken.
Er zijn weinig dingen die ik liever doe dan eetfestijnen organiseren voor familie en vrienden.
Wat nog maar weinigen weten is dat ik het hier niet wou bij laten. Omdat het meer mocht zijn dan louter recreatief, heb ik onlangs mijn officiële koksdiploma gehaald.

Wil je een feestje geven, maar heb je geen zin, tijd, of inspiratie om zelf in de potten te roeren? Doe een beroep op mij!

Omdat ik me volledig wil aanpassen aan de wensen van de klant heb ik geen kant-en-klare formules of menu’s. Alles kan! Op eenvoudige vraag kunnen grootmoeders lekkernijen of een heuse feestdis afgehaald, geleverd aan huis, of in je eigen keuken bereid worden.

Mijn koken onderscheidt zich van andere traiteur- en cateringdiensten doordat ik de gerechten bereid met dezelfde ingrediënten, liefde en toewijding als ik al die tijd heb gedaan voor mijn vrienden en dierbaren. Taste matters!



"Restaurant, Private dining, Premium catering, event planning, home cooking"
Adres: Zandstraat 32, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015 34 79 34
Stad: Keerbergen
Route: Zandstraat 32
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Afhaal Keerbergen, Kerstmenu Keerbergen, The Hill Keerbergen, Brunch Keerbergen, Lunch Keerbergen, Brasserie Keerbergen, Ontbijt Keerbergen, Broodjeszaak Keerbergen
Recensies
Nadia verzorgde een feestje met collega’s tot in de puntjes. Van mooie serviezen, over heerlijke gerechten gecombineerd met verrassende wijnen tot een kraaknette keuken achteraf en dat alles overgoten met een uitstekende service! Kortom een echte aanrader!!
Nadia verzorgde een diner voor een 60ste verjaardag, en kwam aan huis koken voor ons. Fantastische menu met topwijnen en een uitstekende service! Aanrader.
Wat een kooktalent Nadia ! Na een paar van je dagschotels geproefd te hebben, benieuwd om de menu eens te komen proeven
Geweldig adres voor o.a. heerlijke dagschotels.Aanrader
Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid