facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TAŞ FIRIN PİDE Grill

Info

TAŞ FIRIN PİDE Grill



"Türk PİDE GIRİL"
Adres: Rue du flamand 1 7012 jemappes, 7012 Bergen (België)
Telefoonnummer: 0485200254
Stad: Mons
Route: Rue du flamand 1 7012 jemappes
Postcode: 7012


Recensies
Porties zijn klein voor de prijs. Ze moeten ook hun internetprijzen aanpassen, het komt niet overeen met de realiteit! Een lahmacun kost 7 euro en verdient het niet.Ustelik rundergehakt was rauw, het spijt me dat ik het weg moest gooien zonder het op te eten..
We kwamen eten met de familie, uiteindelijk werden we weggejaagd omdat een reservering die volgens mij verband hield met een bruiloft niet was gepland. ik verlaat je Stel je voor dat er scènes zijn waarin je komt eten, dan moet je uiteindelijk absoluut snel eten en snel vertrekken vanwege een bruiloft, wat is het familierestaurantuitje Niet-ontvankelijk. Super duur restaurant voor de kwaliteit van de gerechten, zeer beperkt menu, ze maken geen kebab maar alleen borden noodzakelijkerwijs een reden om de prijzen op te drijven. Turkse pizza's aan 17€ is om je af te vragen of je je Turkse pizza in Istanbul eet. Kortom, vermijd. Ik raad het sterk af.
Het vlees is superlekker. Het is prima en lekker, het personeel is aardig en het is schoon. Zonder te vergeten dat we goed eten voor niet duur.
Zeer goede ervaring, zeer schone en kwaliteitsproducten, Turkse specialiteiten die bij ons in Lille in Frankrijk ontbreken, raad ik aan !! De prijzen zijn redelijk en het eten is heerlijk
Aanbevolen door iedereen Mijn Turkse vrienden. Schoon en smakelijk, altijd met veel Turkse gezinnen - een goed teken!
We hadden reserveringen voor 5 personen. Zeer goed eten, maar de service is traag, erg traag. Aan het einde van de maaltijd bleven we meer dan 20 minuten met onze lege borden. We wachtten tevergeefs op een ober om een ​​dessert en een thee of koffie te bestellen. We gingen uiteindelijk aan de balie betalen en vertrokken. Jammer.
Er is geen Döner... het was vroeger dat ze donuts verkochten. Ga niet voor het rendement. Andere producten waren echter echt heerlijk. Ze verkopen geen Döner. Vroeger verkochten ze. Ga niet voor de doner. Maar adana en gehaktballen waren goed.
Heel leuk klein restaurant, met een heel leuk en dynamisch team, ik heb een geweldige tijd gehad met mijn familie. Bedankt en graag tot ziens
De locatie is goed, het is in het centrum van Jemappes. Ze hebben net de zaak geopend, dus verwacht niet dat alles perfect is.. Maar de Pide Turkse pizza was erg goed, vooral de kip met champignons en kaas... Het is erg schoon en het personeel is erg vriendelijk..
Geweldig eten!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TAŞ FIRIN PİDE Grill.

Mons pizzeria

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du flamand 1 7012 jemappes kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TAŞ FIRIN PİDE Grill adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TAŞ FIRIN PİDE Grill. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TAŞ FIRIN PİDE Grill delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid