facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tartiste

Tartiste

Info

Tartiste creëert hoogstaande desserts voor professionals. Heb je als traiteur of cateraar geen tijd of inspiratie voor een dessert? Wij zijn jouw partner!

Geschiedenis

Tartiste creëert patisserie met een unieke smaakervaring door de verfijnde combinaties van smaken en texturen. Tartiste staat garant voor artisanale patisserie van hoog niveau, met in het oog springende presentaties en met zorg gekozen dagverse producten.



"Tartiste maakt van elke dag een feest. Of het nu een verfrissend ijsje van de ijskar, een heerlijke taart, knapperige koekjes van de webshop of een feestelijk dessert op een evenement is, elke creatie van Tartiste vindt de perfecte balans tussen smaak, textuur en afwerking. En steeds met zorg gekozen dagverse producten."
Adres: Vosselarestraat 73 BUS 6, 9850 Nevele
Telefoonnummer: +3293116768
Stad: Nevele
Route: Vosselarestraat 73 BUS 6
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: IJskar Gent, Tartiste peperkoekenhuisjes, IJskar Oostakker, IJskar Sint-Martens-Latem, IJscreme kar, IJskar aan huis Waregem, IJskar kruisem
Recensies
We hebben enkele smaken van de ijskar geproefd, waaronder pistache, mokka, stracciatella en framboos. De smaak van het ijs is niet echt lekker, nogal artificieel met industriële toevoegingen pistache smaakt echt chemisch. Dit ijs is hoogstwaarschijnlijk gemaakt met industriëel gemaakte premixen waar je gewoon melk/room aan toevoegt. De prijs, 3€ per bol, 5€ voor 2 bollen... nogal stevig. Teleurstellend.
Heel stipt , zeer lekker en in orde : TOP Voor herhaling vatbaar Dank je wel
Top ijskar, altijd vriendelijk en goede porties. Aanrader.
Wij reserveerden de ijskar om langs te komen op een verjaardagsfeestje. Het was fantastisch! De ijskar kwam toe op het afgesproken tijdstip en de ijsjes waren verrukkelijk. Dit doen we zeker nog eens!
Goed ijs maar jullie zouden meer langs de kant van astene komen.!
Beste kwaliteit ,vriendelijke bediening!
Julie & Björn zijn super vriendelijk en bovendien was het artisanaal roomijs echt fantastisch. Een echte aanrader dus!
Lekkerste ijsjes die er zijn!!
Zo lekker dat het eigenlijk verboden moet zijn. Michelin-sterren waard!
Tartiste enthousiast ontvangen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid