facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tarbh

Tarbh

Info

Steakhouse/meat boutique in het hartje van Maaseik!
Follow us on instagram : Tarbhsteakhouse



"Tarbh is een restaurant / meat boutique. Follow us on Facebook, twitter en instagram"
Adres: eikerstraat 8, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 0032468015412
Stad: Maaseik
Route: eikerstraat 8
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00

Recensies
Prachtige, rustige zaak, rustiek ingericht met tint van industrieel. Hartelijk en vriendelijk ontvangst, goede uitleg en GE-WEL-DIGE service! Al onze vragen werden met een glimlach beantwoord. Als voor gerecht gekozen voor de Tarbh nachos. 3 lekkere sausjes/Dips Als tussengerecht gazpacho. EN dan TATaTaraa Het vlees!! Het fantastische vlees wordt voor je neus uit de dry ager gehaald, versneden en je krijgt het gepresenteerd voor het gebakken wordt. De smaken waren fenomenaal! Perfect gebakken! Héérlijke bijgerechten zoals groentjes, zoete aardappelfrietjes, gewone frietjes.. alles Was Top! Zelf voorgesteld om overschot mee te nemen in een bakje. Top Zaak!!
Bij Dave is het eten altijd perfect... drankjes... verzorging... je komt er niets tekort... Helaas is Dave nu overgestapt naar Brasserie Sintpieter in Rekem...waar we nu nu weer kunnen genieten van zijn heerlijke gerechten. Sint Pieter 1, 3621 Lanaken.
Super gemoedelijk en veel vlees van uitstekende kwaliteit! Heel erg bij met mijn stukje Jersey!
De bediening is uitermate vriendelijk. Je stapt binnen bij vrienden! Als je eenmaam besteld hebt krijg je je VERS stukje understatement vlees te zien aan tafel. Je mag ongeveer 30 min tellen voor de bereiding. Hiertegenover staat een uitmuntende bereiding van het vlees en verse groenten. Het is zeker niet goedkoop, maar zeer kwalititief. Ik zou er zeker teruggaan!! Een echte aanrader in het anders zo stille Maaseik.
Als ge bij Dave gaat eten kunt ge er van uit gaan dat alles top is. Super eten met alles erop en eraan een ook heel goede bediening. Er zijn maar weinig plaatsen waar ik al zo goed gegeten heb. Ook de afhaalmenu's zijn top. Met de porties die Dave voorziet gaat ge zeker gene honger hebben :
Mooie zaak en gedreven eigenaar. Prijs is aan de hoge kant ook al zou het speciaal vlees zijn, maar eerlijk is eerlijk de porties zijn ook zeeeer groot. Ik kan goed overweg met vlees, maar dit was gewoon erg veel. Nadeel vind ik persoonlijk dat je je tegen eet. Ik zou voorstellen de prijzen aan te passen, en ook de porties. Dat maakt het aantrekkelijker om een hapje ipv een hap te gaan eten.
Fantastische bediening en een heel leuk concept voor degene die van een lekkere steak houden. Heel veel keuze uit verschillende rundersoorten. Wij hebben het proefmenu genomen waar je drie verschillende soorten kunt proberen. Erg interessant. Ga zo door!
Voor zij die houden van eerlijk dry-aged vlees met fantastische side dishes en daarbovenop houden van eerlijke mensen die het uitbaten met liefde en je tot in de puntjes in de watten leggen. Dit is een echte aanrader! Altijd een beetje heaven on earth als je hier een maaltijd of tasting hebt beleefd! Xx
Super verrassend!! Voorgerecht was superlekker en heel veel !! Gelukkig, hebben ze wat over was ingepakt! Zeer vriendelijke bediening! De steak Normande was heeerlijk!!! Net als de gegrilde Gamba’s !!! Echt allemaal super lekker!!! Topkwaliteit !!!! En heeeel veel !! Zelfs koffietje na was helemaal af !!!! Unne dikke merci !!!
top zaak super lekker !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid