facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapico homedecoration

Tapico homedecoration

Info

Tapico Home Decoration profileert zich in de totale decoratie van woon- en bedrijfsruimten en is al jaren het adres voor uw complete woninginrichting .

Geschiedenis

Tapico Home Decoration profileert zich in de totale decoratie van woon- en bedrijfsruimten en is al jaren het adres voor uw complete woninginrichting van verf en behang tot gordijnen, vloerbedekking en decoratie.

Vakmanschap, kwaliteit en service staan hierbij steeds centraal. Wij begeleiden elke klant persoonlijk bij het maken van een juiste keuze voor de vernieuwing van
het interieur.

Tapico Home Decoration is een erkend schilder– en decoratiebedrijf. De allernieuwste technieken liggen binnen ons handbereik en worden uitgevoerd door geschoold personeel, zowel binnen als buiten.

Laat u inspireren, verrassen en verbazen in onze 1000 m2 grote toonzaal.
Wenst u iemand een plezier te doen? Aarzelt u? Dan is een cadeaucheque de ideale oplossing! Vraag bij elke aankoop naar uw klantenkaart.

Adres: Neerstraat 38, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 055422176
Stad: Nederbrakel
Route: Neerstraat 38
Postcode: 9660


Recensies
Goede service .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid