facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapas Locas

Tapas Locas

Info

La Cantine Ibérique au coeur de Bruxelles !

Geschiedenis

Tapas Locas est une Institution Bruxelloise dans une Ambiance Hispanique !

Ce lieu chaleureux, où les tables se jouxtent, accueille depuis des dizaines d'années les clients fidèles, les touristes, les groupes et les amoureux en quête de dépaysement.

Nouveau : Installez-vous sur notre terrasse !

Adres: Rue du Marché au Charbon 74 Kolenmarkt 74 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 12 68
Stad: Brussel
Route: Rue du Marché au Charbon 74
Huisnummer: Kolenmarkt 74
Postcode: 1000


Openingstijden

Dinsdag: 19:00-23:00
Woensdag: 19:00-23:00
Donderdag: 19:00-23:00
Vrijdag: 19:00-00:00
Zaterdag: 19:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: tapas locas brussel, tapas brussel, tapas locas aalst, le bar a tapas, tapas locas tripadvisor, tapas brussel tripadvisor, tapas locas menu, tapas loca aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Poechenellekelder Le Poechenellekelder 158 meter Gezellig bier cafe, heel veel keus uit belgische bieren die professioneel worden inge...
KFK Hope KFK Hope 366 meter We hebben er ‘s middags even fijn gezeten met een borrelhapje, nacho’s met guacamole ...
Pepete & Ronron Pepete & Ronron 760 meter
Winery Winery 760 meter
Ah Non peut-être Ah Non peut-être 1 km Ontzettend vriendelijke dame in de bediening. Maar 3 tafeltjes en toch duurde het bes...
Winery Winery 2 km
On Time On Time 3 km Vertaald door Google Het restaurant heeft een geweldige sfeer en het personeel zal er...
Casa Miguel Casa Miguel 3 km We reserveerden hier met Social Deal, maar er waarden maar twee hoofdgerechten van de...
Green Lab Green Lab 4 km Goede cocktails, gezellig, lounge-ruimte boven met zetels, vele soorten gin
Recensies
Voor corona ging ik hier regelmatig eten. Onlangs ging ik er opnieuw naar toe voor een verjaardagstraktatie. Ik was blij dat de zaak de coronacrisis heeft overleefd. We gingen iets na openstijd 18u30 en waren de eerste gasten op deze woensdagavond. Tapas Locas zelf is binnen nog niets veranderd en maar goed ook want ik heb altijd genoten van de gezellige cantinesfeer. Ik had wel de indruk dat de kaart kleiner was dan vroeger maar mijn gezellin en ik vonden zonder probleem genoeg tapas om te delen. Ze kosten nu 5 euro per stuk maar de hoeveelheid is ruim en brood krijg je er gratis bij. We kiezen altijd elk 4 tapas die we beiden lusten. Patatas bravas zijn er altijd bij twee porties en we kozen ook tweemaal de croquetas ibericas. Het was nog even lekker als vroeger dus we zullen hier nog vaker terugkomen!
Matige kwaliteit in een donker, ongezellig kot met oncomfortabele stoelen en vadsige toiletten. 4 jr geleden geweest. Was niet zo wauw, 2e kans. Niet goedEten: 2/5
Que fantástico! Bij het binnengaan van dit restaurant, waan je je direct in het midden/zuiden van Spanje. De flamenco muziek zorgt voor een gezellig authentiek Spaanse sfeer en de tapas is qua kwaliteit zeker te vergelijken met de tapas uit ‘España’ zelf. Verwacht geen hoogwaardig interieur maar eerder een Spaanse kantine, die plek biedt aan veel tafels en in tijden van Covid-19, zeer goed is verdeeld op afstand. De bediening is zeer vlot en over het algemeen tweetalig. De prijzen voor de gerechtjes zijn naar mijn mening in vergelijking tot andere tapas restaurants zeer laag 5 euro per bordje.. Ik kan niet wachten om terug te komen!! Olé!!! Tip: probeer zeker de ‘Calamaris Romana’ is hier van geweldige kwaliteit, ‘Patatas Bravas’ en ‘Chorizo fruto’.
Niet echt heel gezellig ingericht, donker en weinig gezellig. De patatas bravas waren te droog. De gerechtjes waren goed van hoeveelheid. Sausjes best pittig.
Overheerlijke tapas! Je reserveert best op voorhand, want de zaak draait goed. Vriendelijke bediening. De gerechtjes zijn stuk voor stuk heerlijk bereid met een goeie Spaanse toets. De zaak is ook qua kleuren Spaans aangekleed en de muziek past helemaal mee in dat thema. Eén belangrijk minpuntje in de zaak: de afwezigheid van Bancontact, terwijl kredietkaarten wel aangenomen werden. Moeilijk te begrijpen de dag van vandaag, en voor mij kost dat een volledige ster in de beoordeling.
Reservatie meestal nodig. Wij hadden met een groep van 6 personen geluk dat we voor de drukte aankwamen. Veel keuze, allemaal zelfde prijs van 4,5 euro/bordje. Assortiment gevraagd, veel look, veel kruiden, veel verschillende smaken. Heel lekker!
Súpervriendelijke bediening en ZEER lekker eten! We hebben hier van 18h - 23h30 gezeten en kregen aan het einde van de avond zelfs thee en koffie die zeer goed was! van het huis. Ik zou hier meteen terugkomen!
Super lekkere tapas! Heerlijk gegeten echt van goeie kwaliteit en huisgemaakt. Spanje in Brussel voor ons! Ook de Sangria is een aanrader!
Het is een druk bezocht restaurant. Mensen stonden wel een half uur te wachten voordat er een plekje beschikbaar was. Wij hadden niet gereserveerd, maar konden gelukkig gelijk een plekje krijgen. Het personeel was wel aardig, maar daar is ook alles mee gezegd. Het duurde erg lang voordat wij een drankje en tapas konden bestellen. Toen we uiteindelijk onze tapas kregen bleek dat er niks huisgemaakt was. Er zat totaal geen smaak aan het eten. Voor ons de eerste en laatste keer dus.
Superlekker gegeten. Heel ruime keuze en originele Spaanse recepten. 5€/per tapa, met 3 of 4 per persoon meer dan voldoende. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid