facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Clarisse

Tante Clarisse

Info

Tante Clarisse bakt op bestelling ambachtelijk bereide taarten, koekjes en granola en dit met (h)eerlijke producten.

Geschiedenis

Mijn verhaal

Ik ben Leen De Mulder, geboren in mei ’68 ! Jaren heb ik gewerkt als hulpverlener op een dienst voor persoonlijke en relationele problemen. Ik heb het geluk gehad veel levensverhalen van mensen te mogen delen.

Vorig jaar volgde ik de dagopleiding brood en banketbakker. Kneden, mengen, creëren,….een zalige ontdekking. Stage lopen in “de Superette”, ervaren hoeveel passie je kan leggen in het maken van brood en gebak.

Al deze ervaringen zitten vervat in mijn nieuwe toekomst met Tante Clarisse. Met Tante Clarisse wil ik in de eerste plaats taarten aanbieden die op ambachtelijke wijze met (h)eerlijke producten gemaakt worden. Al het lekkers zal op bestelling in mijn atelier te Destelbergen klaar staan. Naast de taarten zal ik ook koekjes en granola aanbieden. Zin in een heerlijk koekjesabonnement ? Wekelijks, maandelijks naargelang je zelf verkiest wordt je trommel met lekkers gevuld.

Maar er is meer. Samen taart eten , genieten van een koekje is een ideaal moment om verhalen met elkaar te delen. Net daar wil ik een aanzet toe geven. Het is mijn intentie mensen te verbinden met elkaar , verhalen met elkaar te laten delen. Bij elke taart, koekjeszak wil ik graag een verhaal, een mooie zin, een gedichtje, …meegeven. Deze teksten, levensverhalen kunnen een aanzet zijn om -bij het eten van de taart- verhaal te delen met elkaar, te verbinden.

Tante Clarisse sponsort Bednet. Dat is een organisatie die langdurige zieke kinderen de mogelijkheid biedt om via computer de lessen te volgen. Ook zij staan voor verbinden, de zieke kinderen uit hun isolement halen en ze contact laten houden met hun klasgenootjes. .Per taart zal er een bedrag naar bednet gaan. Taart eten, feest vieren en ook anderen een beetje “plezier” bezorgen , een mooie combinatie.

Tante Clarisse heeft zin om te bakken, en de vurige hoop mensen te verbinden met elkaar. Mijn grootmoeder “Clary” leerde mij de passie voor het bakken, haar bakblikken draag ik mee.

Ik sta te popelen om van start te gaan. Als je een gedachte, een idee, een aanzet, een gevoel….hebt bij het lezen van mijn verhaal zou ik het bijzonder waarderen dat je het met mij zou delen. Want ook dat is verbinden en daar ga ik voor.

Benieuwd naar meer ?

Leen

Contact

[email protected]
0472 50 58 47
www.facebook.com/tante-clarisse

Adres: Paardenstraat 28, 9070 Destelbergen
Telefoonnummer: 0472505847
Stad: Destelbergen
Route: Paardenstraat 28
Postcode: 9070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Bolleken Bakkerij Bolleken 3 km Mooi assortiment, propere zaak, vriendelijk personeel
Spar Destelbergen Spar Destelbergen 4 km Compacte en handige winkel. Veel keuze. Lekkere gerechten Vriendelijk personeel en r...
Nadia's Cakes Nadia's Cakes 4 km Heerlijke taarten en cupcakes en cakepops op bestelling
Recensies
Overheerlijk! Handgemaakt, enkel verse producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid