facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Charel

Tante Charel

Geschiedenis

Foodbar: Ontbijt - Lunch - Zoetigheid
Belegde broodjes, panini's, pasta's, hamburgers, dagschotels, salades.

Gesloten op zon en feestdagen.

Adres: Deinsesteenweg 31, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: 092342026
Stad: Kruishoutem
Route: Deinsesteenweg 31
Postcode: 9770


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 15:30
Dinsdag: 07:00 - 15:30
Woensdag: 07:00 - 15:30
Donderdag: 07:00 - 15:30
Vrijdag: 07:00 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Smullerie Kruishoutem De Smullerie Kruishoutem 2 km De broodjes waren heerlijk en hier hadden de vrouwen een grote glimlach iets waar ze...
Recensies
Hele slechte service. Wij kwamen daar voor een broodje, maar wisten dus niet dat we dat niet aan tafel konden bestellen. Eenmaal in de kaart gekeken en het hebben gevraagd aan de serveerster die allesbehalve vriendelijk was, stonden wij op. Er werd ons geen een keer verteld dat we eventueel een broodje konden bestellen bij de ingang en dat daar anders ook tafeltje was om die daar op te eten. We voelden ons totaal niet welkom was misschien ook wel de bedoeling. Als ik de eigenaar was dan zou ik daar heel snel van personeel veranderen. Mensen die je tenminste met een lach verwelkomen en bedienen. Bah...echt triest voor woorden dat je nog zulke mensen moet leren wat vriendelijkheid is.
Super lekker! Heel vriendelijke bediening! Zeker een aanrader!
Heel vriendelijk en rap bediend, altijd even lekker, wij gaan vaak terug, een echte aanrader
Super gezellig en de bediening is top Je heb rustig de tijd voor je aperitief te drinken echte toffe mensen Eten: 5/5
Super gezellig zitten, lekker eten, top bediening! Dik in orde, zeker een aanrader!
Al vaak langs geweest en steeds heel vriendelijk geholpen met een big smile. Niet alleen de vers belegde broodjes en de panini's zijn er heerlijk, maar vooral de hamburgers zijn er TOP! Geen vettige slappe hamburgers maar krokant brood, verse garnituur en puur rundvlees. Al vele hamburgerzaken bezocht, maar deze zaak overklast ze allemaal! Mij zien ze zeker nog veel terug! Tip: reserveer zeker op vrijdagavond, dan kan het er wel eens volledig vol zitten.
We vierden de verjaardag van onze zoon met een overheerlijke maaltijd van bij Tante Charel. De gerechtjes zijn telkens een streling voor de smaakpapillen ! Onze complimenten aan de kok ! Vlotte en vriendelijke bediening ! We keren telkens terug! Doe zo verder!!!
Prijzig, maar lekker en vers!
Hier hebben ze de lekkerste hamburgers van het land. En voor de prijs moet je het zeker niet laten . Top zaak.
Vlotte bediening,klantvriendelijk en verse producten, mooi interieur....toppie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid