facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tania Mertens

Tania Mertens
""We zijn er ons vaak niet van bewust hoe we eruit zien op liefdevolle momenten, maar ze zijn zo allesomvattend en zo veelzeggend dat het een prachtig beeld is om te koesteren en door te geven aan de volgende generatie.""
Adres: Vondelweg 26 , Werchter 3118, BE
Telefoonnummer: 0477 82 52 42
Stad: Werchter
Route: Vondelweg 26
Postcode: 3118



op zoek naar gerelateerd: Gezinsfotografie
Recensies
Tania maakte de foto's voor mijn website. Ik was helemaal weg van haar Petit Soirée, foto's en stijl. Tania is een vrolijke fotografe, vol positieve energie. Ze heeft de gave om je wat uit te dagen, op te vrolijken en te laten stralen, zeker wanneer je voor 't eerst voor de camera staat. Dat onwennige gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon waardoor je vergeet dat de camera aanwezig is. Tania's foto's laten zien wie je bent en wat je in jou hebt. Een aanrader!
Wat een superfijne foto's!!! We krijgen ook niet genoeg van het filmpje! Echt heel fijn om te zien hoe jij zo spontaan een smile op onze gezichten en die van de kids kon toveren! Heel erg bedankt!
Tania is een zeer bekwame, sympathieke en geweldige fotografe. Haar talent om mensen op hun gemak te stellen bij een shoot, zorgt voor prachtige foto's. Tania is een aanrader voor iedereen die houdt van spontane foto's. Ze staat tevens ook open voor eigen inbreng van de klant zonder hierbij kwaliteit te verliezen.
Top fotografe, fijne madam! Aanrader!
Top fotograaf, die weet wat ze doet! Zeer tevreden van onze huwelijksreportage. Tania is een heel gedreven, enthousiaste en creatieve dame: she goes the extra mile!
Wat een prachtdame. Wat een top fotografisch talent. Wat een gouden vrouw! Zowel achter als naast de lens!
Hele sympathieke fotografe die je volledig op je gemak stelt! Toffe madam en heel professioneel, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid