facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk De Boel

Info

Tandartspraktijk De Boel - Hove

Geschiedenis

Beste bezoeker,

Wij zijn een tandartspraktijk met verschillende specialisaties. U kan bij ons terecht voor de jaarlijkse controle, bij tandpijn en andere ongemakken van uw gebit. Samen met u werken we naar een oplossing.
Ook wanneer u niet tevreden bent over het uitzicht van uw gebit kan u bij ons terecht voor raad. Er zijn verschillende handelingen die we kunnen doen om uw gebit er helemaal anders te laten uitzien: van het witten van uw tanden over het plaatsen van facings of kronen tot en met orthondontie (zowel voor kinderen als volwassenen). Bij de orthodontie voor volwassenen wordt er gebruik gemaakt van speciale technieken zoals bv doorzichtige blokjes.

Wanneer er grote problemen zijn of grote werken zouden moeten gebeuren, wordt dit in fasen uitgevoerd. We doorlopen met u het volledig plan met alle fasen. Indien nodig verwijzen wij u door naar specialisten in een specialisatiepraktijk of in het ziekenhuis. Wij zorgen voor de communicatie, nazorg en uitvoering van het plan.

Kleine ingrepen ivm kaakchirurgie kunnen worden uitgevoerd in de praktijk onder leiding van een kaakchirurg.

Deze tandartspraktijk is eveneens een stagecentrum. De stagaires werken steeds onder toezicht van de tandarts. Zij leren op deze manier de theoretische kennis omzetten in de praktijk en nieuwe technieken toe te passen. Het kan dus gebeuren dat u een nieuw gezicht ziet.
Onderaan de pagina vindt u foto's van het vaste team.

Hopelijk tot gauw.

Vriendelijke groeten,

Het team

Adres: Molenstraat 72 /2, 2540 Hove
Telefoonnummer: +32 (0)3/455 48 22
Stad: Hove
Route: Molenstraat 72 /2
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Edegem, Tandarts Boechout, Tandarts van De Boel, Tandarts Lint, Tandarts Mortsel
Recensies
Duidelijke en uitgebreide uitleg voor een volledig meerjaarse behandeling. Persoonlijke service. Helemaal niet de ervaring van de vorige persoon ivm wortelkanaalbehandeling. Helemaal geen pijn gehad en opgelucht naar huis gegaan.
Prima geholpen, neemt tijd om naar vragen te luisteren en uitleg te geven. Enkel spijtig dat je niet online een afspraak kan maken.
Had beter De Beul geheten ipv De Boel.Niet vriendelijk,liggen en zwijgen,enorm bruut in haar handelingen,prijs viel mee maar heeft me met pijn ontvangen en met meer pijn naar huis laten gaan.Begon met hamertje op ontsteking te kloppen en met vinger op onstoken tandvlees te drukken..Nooit van mijn leven stap ik daar nog binnen.
Blijf hier weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid