facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk Suys

Adres: Omer De Vidtslaan 6, Roosdaal
Telefoonnummer: 054 33 46 84
Stad: Roosdaal
Route: Omer De Vidtslaan 6



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Ninove, Tandartsen Roosdaal
Recensies
Een tandarts die zijn afspraken niet nakomt, niet openstaat voor dialoog en gewoonweg onbeleefd is. Ik werd MEERMAALS pas DE DAG ZELF opgebeld met de uitleg dat mijn Invaslign beugels nog niet klaar waren en mijn afspraak dus niet kon doorgaan. Resultaat: meermaals extra weken lang moet wachten op mijn volgende set Invasalign beugels waardoor het proces, OP ZIJN ZACHTS UITGEDRUKT, vertraagde. Het gebeurde zelfs eens dat mij PAS in de tandartspraktijk werd verwittigd dat de beugels nog niet klaar waren en ik terug mocht vertrekken. Kortom, onprofessioneel en waste of time. De laatste keer belde ik de tandartspraktijk op waarna zijn secretaresse de telefoon beantwoordde. Ik vroeg of het oké was om mijn Invaslign beugels wat vroeger te komen ophalen waarna zij zei dat dat geen probleem was. Eenmaal in praktijk sprak meneer Suys mij aan met dat ik niet "zomaar" tussendoor kon langskomen. Ik vroeg hem waarom zijn secretaresse me dan vertelde dat ik WEL mocht langskomen. Zijn antwoord en ik citeer: “zij kan dat toch niet weten”. VREEMD, naar mijn wete is het nog altijd de bedoeling dat er overleg is tussen een tandarts en zijn assistente, maar soit. Verder en je raadt het nooit: mijn Invaslign beugels waren weer niet klaar, na mijn laatste Invaslign beugel meer dan 1,5 ! maand te hebben gedragen en dat is meermaals gebeurd. Ik sprak hem op een correcte manier aan en vroeg hem waarom ik steeds zo lang moet wachten, terwijl ik tandartspraktijken ken die welgeteld 35 Invaslign beugels ! vanaf de tweede afspraak meegeven. Meneer Suys antwoordde op een onbeleefde manier “Ga dan maar ergens anders”. Wel, meneer Suys, nadat u mijn afspraken meermaals heeft geannuleerd, mij tot in de praktijk laat komen zonder mij te geven waarvoor ik oorspronkelijk kom en mij onbeleefd heeft afgesnauwd kan ik u verzekeren: WIJ gaan met plezier ergens anders. Inderdaad, u leest het goed: WIJ. Ook mijn vader heeft dergelijke problemen met u meegemaakt waar u uw afspraken niet naleefde en we zijn het beu.
Vriendelijke, correcte en professionele tandarts Maar het huis op de foto lijkt me niet zijn huis!
Heel fijne ervaring bij deze tandarts. Vriendelijk en correct. Heb je vragen, krijg je een duidelijk en begrijpelijk antwoord. Aanrader.
Hele toffe gast! Heel veel kennis in wat hij doet,top. Altijd van dienst wanneer je hem nodig hebt. Ik raad hem zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid