facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsenpraktijk-Identity

Tandartsenpraktijk-Identity

Info

Multidisciplinaire tandartsenpraktijk Identity te Maasmechelen is reeds sedert meer als 30 jaar een gevestigde waarde aan de Maaskant.
Alle behandelingen in alle prijscategorieën. Specialiteit : Esthetische tandheelkunde en kroon-& brugwerk.

Adres: herdersstraat 78, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089/762815
Stad: Maasmechelen
Route: herdersstraat 78
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Goede tandarts Maasmechelen, Tandarts rijksweg Maasmechelen, Tandarts Maasmechelen sint Barbarastraat, Tandarts van wacht Maasmechelen, Tandarts Lanaken, Kindertandarts Maasmechelen, Tandarts Opgrimbie, Orthodontie Maasmechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthedentalplus Maasregio Esthedentalplus Maasregio 781 meter Op 14 januari 2 vullingen in kies laten zetten, door aanhoudende pijn werden ze op 18...
Arte Denta Arte Denta 1 km Vriendelijke mannen die mij een goede uitleg gaven.
Recensies
Waanzinnig onvriendelijke receptioniste. De heer Toklowicz zou er goed aan doen zijn derde assistente dus niet de degelijke Nederlandstalige praktijkhulp, noch de Turkshelpende de telefoon niet langer te laten aannemen. Een receptioniste in de zorgsector dient mensen behulpzaam te zijn & niets anders. Zij is- ín haar beroep als telefoniste- geen knip voor de neus waard. dit is een ontegensprekelijke vaststelling, ergo geen mening: menig google- en facebookreview staat bol van negatieve ervaringen en bewoordingen omtrent deze 'charmante' -zo staat het letterlijk op de officiële website van de praktijk in kwestie. Intussen ben ik wel een meer dan degelijke tandarts kwijt. Afsluitend: de praktijk is degelijk- de telefoniste in kwestie is haar beroep, haar collega's & voornamelijk belangvoller de mensen cliënten en patiënten- geheid onwaardig.
Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden!
Gisteren naar de tandarts geweest voor de eerste x in lange tijd. Samen met mijn dochtertje en vriend. De tandarts ´Bobby´ ging heel stroef om met ons dochtertje. Er werden ´foto´s´ gemaakt van mijn vriend zijn tanden en mijn tanden waar daar naar niks werd mee gedaan? Ikzelf had 2 gaatjes maar de tandarts vond het niet nodig om deze te vullen.... ???? Mijn vriend had ook van alles aan zijn tanden maar dit kon hij nu niet maken of aan beginnen want hij had geen tijd meer... Dus 180 euro voor eventjes in de stoel te liggen... Tot nooit meer!
Zeer onvriendelijk ontvangen. Geen bevestigingsmail van de afspraak ontvangen. Was voor de afspraak aanwezig, meermaals aangebeld en geklopt zonder binnen gelaten te worden. Telefonisch waren ze ook niet bereikbaar. De openingsuren uren deden vermoeden dat ik me van uur vergist had en pas om 13:45 terug kon komen, maar dan werd het mij verweten dat ik te laat was en kreeg ik geen alternatief aangeboden. En dat voor de “zorgsector” .
Geen aanrader! Onvriendelijke receptie!
Zeer vriendelijke en professionele service. Ook zeer snel geholpen in noodsituatie. Bedankt
Goede informatie gekregen ivm implantaten
Vertaald door Google Goede ervaring. De tandartsen en de rest van het personeel zijn erg aardig. Iedereen spreekt Engels. De tandartsen spreken Pools, Duits of Roemeens. Bovendien is er een Turkse verpleegkundige die de Turks sprekende patiënten kan bijstaan. Origineel Good experience. The dentists and the rest of the staff are very nice . Everyone speaks English. The dentists can speak Polish, German or Romanian. Moreover there is a Turkish nurse that can assist the Turkish speaking patients.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tandartsenpraktijk-Identity met het openbaar vervoer


Maasmechelen Herdersstraat 160 meter
64
Maasmechelen Herdersstraat 160 meter
725
Maasmechelen Haagdoorn 160 meter
64
Maasmechelen Haagdoorn 160 meter
725
Maasmechelen Haagdoorn 160 meter
64

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid