facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsen Swinnen Devos

"Tandarts Luc Swinnen begon met zijn praktijk in Herent in het jaar 1978. In 2005 stapte zijn zoon tandarts Geert Swinnen mee in de praktijk. Hij zorgde voor een nieuwe dynamiek met de introductie van nieuwe behandelingen en een nieuwe locatie in Rotselaar.Om mee te gaan met de nieuwste technieken en normen van hygiëne en om het parkeerprobleem in het centrum van Herent het hoofd te bieden was er nood aan een nieuwe locatie. Sinds 4 juli 2016 zijn jullie welkom in de nieuwe groepspraktijk in Herent. Om de wachttijd zo kort mogelijk te houden organiseren we ons met meerdere tandartsen. Kathy Vandenberg werd aangenomen als tandartsassistente. Tot spoedig, het tandartsenteam"
Adres: Mechelsesteenweg 636 , Herent 3020, BE
Telefoonnummer: 016 22 77 86
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 636
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Geconventioneerde tandartsen Herent, Orthodontie Swinnen Herent, Tandarts Winksele, Tandarts Herent Vermeire, Tandarts Rotselaar, Tandarts van wacht Herent, Tandarts Wilsele, Tandarts Leuven
Recensies
Na negatieve ervaring met een vorige tandarts zijn we bij Tandarts Swinnen terechtgekomen. Heel vriendelijk, correcte behandeling en opvolging. Deze tandartsenpraktijk heeft meerdere uitstekende experten in huis die duidelijke uitleg en advies geven. Ook geen abnormale wachttijden van een jaar voor een consultatie, wat in meerdere regio's in Vlaanderen het geval is.
Deze tandarts is altijd stipt op tijd, vriendelijk en correct. Geert geeft je een eerlijk advies. Een aanrader!
Heel tevreden over deze tandartsen! Vooral een hele goede service en altijd ontvangen met een glimlach. Ze helpen je zo snel als het kan! Een echt aanrader!
Zeer bekwame tandartsenpraktijk, ook zeer goed met kleine kinderen.
Na jaren sukkelen met verschillende tandartsen die beter wafelen zouden gaan verkopen, heb ik hier eindelijk MIJN tandarts gevonden ! Heel goed ontvangen, hele professionele synthese van de nodige zorgen, goed doorverwezen naar even professionele collegas voor verschillende ingrepen. De kennis van deze persoon is niet gebaseerd op zijn studies maar op zijn talent en ik wil het zeggen dat ik tevreden ben en deze praktijk zeker adviseer ! Dank u voor uw talentvolle aanpak.
1 week na datum van mijn laatste afspraak, vond ik 's ochtends een stuk van de zijkant van mijn tand waaraan net was gewerkt. Na 2 kort opeenvolgende consultaties meer dan €400 te hebben betaald, spreekt het voor zich dat ik dit zo snel mogelijk weer inorde wou. Helaas werd ik bij aankomst onmiddellijk op de vingers getikt. "Urgentie 0" , "Er zijn mensen met veel grotere problemen die een stuk langer moeten wachten". Zeer spijtig dat wanneer er een fout wordt gemaakt vanuit de tandarts zelf, deze niet genoodzaakt is dit zo snel mogelijk recht te zetten en vervolgens de patiënt diegene is bij wie de schuld in de schoenen wordt geschoven.
Tandarts Swinnen was op tijd, vriendelijk en professioneel. Gaf ook goed advies over hoe ik mijn manier van tanden poetsen best aanpas.
Op raadpleging geweest voor een tandextractie. Dit is heel vlot gegaan. Daarbij zeer vriendelijke en bezorgde tandarts. Het kon moeilijk beter. Al vele jaren patiënt en altijd zeer tevreden geweest.
2 foto's, 60€ en 5 minuten verder was ik bediend en kreeg wijze raad mee om te wachten tot mijn eigen tandarts terug was uit verlof. Knap gebouw en jong 'onervaren' service....
Ik wou een afspraak maken via de telefoon en de man die opnam was ontzettend onbeleefd en ronduit bot. Zeer onaangename ervaring. Geeft me absoluut geen zin om daar naartoe te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid