facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsen Klaverblad

Tandartsen Klaverblad

Info

Door onze optimale samenwerking en m.b.v. de allernieuwste technieken garanderen wij u een persoonlijke aanpak op maat, voor een gezonde en mooie glimlach!

Adres: Dr. Vanderhoeydonckstraat 68, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 013 52 21 86
Stad: Lummen
Route: Dr. Vanderhoeydonckstraat 68
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts van wacht Lummen, Tandarts Lummen s, Tandarts Lummen moord, Tandarts Lummen albanie, Tandarts Lummen Stevens, Tandarts Lummen Robby Claes, Tandarts Meldert, Tandarts Meldert (Lummen)
Recensies
Onthaal zeer vriendelijk en behulpzaam en niet onbelangrijk, de hoge hygiëne! Tandarts stelt je op je gemak en geeft tijdens de behandeling voldoende uitleg. Ze maken ook duidelijke afspraken qua kostenplaatje.
Totaal afgescheept als klant omwille van niet tijdig op controle te gaan. Een goede praktijk, maar het op deze manier een afspraak ontzegt worden is onaanvaardbaar. Gelukkig zijn er nog goede praktijken die wel wat menselijkheid kunnen opbrengen voor klanten met een drukke agenda. Schandalig!
Na een jaar zoeken naar een tandarts om mijn tandproblemen op te lossen. Steeds geen oplossing en dan kwam ik bij jullie praktijk terecht. Eindelijk alles opgelost. Zij hebben het beste voor bij jou tanden. Wat de beste oplossing is voor jou tanden op lange termijn. Dat is het gevoel dat ze mij geven. Ze geven goede tips om je tanden juist te verzorgen. Zodat ze goed blijven. Ze weten waar ze bij bezig zijn. Ik ben gelukkig dat ik klant ben bij jullie praktijk! Doe zo verder!
Ze helpen je hier echt met goede na-begeleiding en opvolging. Hier kan je terecht voor oprechte zorg voor je tandjes. doe zo verder!!!!
Heel tevreden van deze tandartspraktijk. De beste kwaliteitsvolle zorg, ik ben er heel gerust in dat ik nooit aan het kunstgebit moet .
Aanrader Steeds correcte informatie, allernieuwste apparatuur en super vriendelijk. Of hoe een soms onaangenaam probleem toch een aangenaam vervolg kent dankzij de vakkennis van het team.
Onlangs overgeschakeld naar deze praktijk, bij binnenkomst wordt je zeer goed ontvangen en geholpen door de professionele assistenten. Ook de tandartsen helpen voor een warm ontvangst en geven zeer goed onderbouwende informatie bij de behandelingen. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kan zien dat de hygiëne hoog in het vaandel wordt gedragen! Ook zijn de prijzen correct naarmate benodigde tijd en gebruikte materialen . Kort samengevat : een tevreden nieuwe vaste klant !
Ze zijn zeer duur, waar weliswaar tegenover staat dat alle nieuwste apparaturen gebruikt worden. Weinig empathie, cru in boodschappen overbrengen, maar vooral direct steeds naar de duurste oplossingen gaan. Deze tandartsen wilde direct implantaten zetten, waar mijn oude tandarts mijn tanden ontzenuwt heeft en er geen sprake was van tanden trekken. Mooi gebouw en apparatuur, maar je betaalt het ook duidelijk en hun ingrepen zijn daar volgens mij ook in functie van!
Jarenlang schrik gehad van de tandarts tot ik bij "Tandartsen Klaverblad" terecht kwam. Een zeer moderne praktijk met de nieuwste materialen waar je door de vriendelijke assistenten met een glimlach wordt onthaald. Tine haar zachte aanpak en oog voor comfort van de patiënt is enorm aangenaam! Ze gebruikt bij elke vulling rubberdam dat blauwe doekje waardoor er geen vieze watten en andere rommel in je keel terecht komt. Mijn nichtje gaat ook bij haar. Tine is dan ook super goed met kinderen. Daarnaast ben ik ook al bij Kris geweest voor een ontzenuwing met een porseleinen kroon. Even een gek zicht, die microscoop boven je gezicht maar nauwkeuriger als dat werken kan bijna niet. Kris is dan ook een echte specialist in zijn vak!
Door de afstand geraak ik helaas niet in de tandartsenpraktijk. Wel indertijd fantastisch geholpen geweest door een van de tandartsen LD. Na jarenlang zorgeloos een tandartsbezoek uit te stellen tot het moment dat ik ooit pijn zou krijgen leerde ik tot mijn scha en schande dat je ook gaatjes kunt hebben zonder pijn te voelen. Intussen waren mijn tanden al zodanig doorboord en ondertunneld dat de MIVB er jaloers op zou zijn. Met veel zorg en toewijding pakte LD de renovatiewerken aan. Bijna 20 jaar later zijn de vullingen nog steeds in perfecte staat. Een topprestatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid