facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandarts Tania Vermeire

Adres: Wilselsesteenweg 97, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016238487
Stad: Herent
Route: Wilselsesteenweg 97
Postcode: 3020


Recensies
Wil me gewoon ni helpen zelfs nog geen afspraak . Met dank volgens haar an magie de blok wa heeft die er nu in godsnaam met te maken
Na veel pijn en afzien toch de angstdrempel voor de tandarts overwonnen en op aanraden naar Tanja gebeld. De dag zelf mij er nog bijgenomen. Snel, compleet pijnloos en super vriendelijk!! Als ze allemaal zo waren had niemand nog angst voor de tandarts! :
Zeer goede tandarts. Ik begrijp niet waarom sommige mensen 1 ster geven.
Ik heb al enkele tandartsen versleten, en Tania is veruit de snelste, meest correcte en meest pijnloze tandarts die ik heb gehad. Ze is een echte werkster en indien je een noodgeval hebt, kan je meestal dezelfde dag nog langsgaan, ook al ben je nog geen klant. Aanrader!
Heel tevreden van deze tandarts!
Heeft mijn kies nog hersteld wanneer de tandarts verder in de straat hem liet rotten om uit te trekken!! Snelle afspraak!!
Geen goede tandarts geen goede mens Vuile racist!!!!!
Zeer tevreden, pijnloze behandeling en snel uitgevoerd. Top tandarts
Zeer zorgzaam, vlug een afspraak en zeer vriendelijk
Bedankt voor de pijnloze tandvullingen. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid