facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tand- en mondzorg Overmere

Info

Tandarts

Adres: molenstraat 26, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0468245335
Stad: Overmere
Route: molenstraat 26
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Berlare, Tandarts Berlare overleden, Tandarts Overmere Lindestraat, Tandarts De Witte Berlare, Tandarts Wichelen, Tandarts Ligthart, Tandarts Zele, Michael tandarts
Recensies
Ik had op zo een ongelukkige dag als nieuwjaar een acute en plotse tandpijn. Ik mocht na het bellen via de tandarts van wacht nummer een uurtje later al bij deze tandarts. Ik ben bang van tandartsen door slechte ervaringen maar ze hielp me snel en heel profesioneel. Dikke aanrader als je een tandarts in de regio zoekt!
Top tandarts , vandaag eerste keer bij geweest, ze noemt Ella, zeer vriendelijk, geduldig,stelde mij ook erg op mijn gemak. Ik was daar geen klant, gewoon gezocht op internet, ik had hevige tandpijn , en mocht zelfs de zelfde dag nog komen, bij deze zal ik daar ook blijven gaan. Ook de baliebediende zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze praktijk ten zeerste aan. Top klasse daar. Doe zo verder. Groetjes Tim en els Schoonaarde.
Zeer tevreden van de professionele aanpak. Men legt alles heel goed uit en stelt je echt op je gemak. Zowel de tandartsen als de assistentie zijn altijd enorm vriendelijk. Deze mooie en moderne praktijk is een echte aanrader!
zeer tevreden van de praktijk zo wel van het aanpak van het probleem dat hem voor doet als van de tandartsen en de service ze bekijken wat de juiste oplossing is en staan altijd klaar om te helpen als ze kunnen als ik kon gaf ik zelfs 10 sterren kan het alleen maar aan raden niet aarzelen om te bellen gewoon doen !!!!! en altijd even vriendelijk zo wel aan de telefoon en als je langs gaat voor je afspraak.
Super tevreden! Er wordt ruim de tijd genomen om alles uitvoerig uit te leggen en te bespreken. De praktijk is zeer proper en modern. Toptandarts
Ik kan deze tandartsenpraktijk alleen maar aanraden. Het volledige team is zeer vriendelijk en professioneel. Ook de praktijk zelf is zeer knap ingericht. Het mooie zicht op de tuin terwijl je in de stoel ligt, is meegenomen om de aandacht soms af te leiden ;-
Héél erg tevreden! Met goede zorg behandeld, héél hygiënisch en nodige informatie gekregen! Ook voor onze kinderen met de juist aanpak een vlot onderzoek! Top!
Supernette praktijk! Zowel de tandarts als de assistentes zijn zeer vriendelijk en weten je meteen op je gemak te stellen!
Zeer tevreden. Michael nam de tijd mij tussenin in te plannen lunchpauze en een zeer pijnlijke ontsteking aan mijn kies te verhelpen.
Slechte ervaring, tandarts niet empatisch, arrogant en duur.. Voor enkel vulling 150,- euro betaald.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid