facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tamanaco

Tamanaco
Adres: Rue Sainte-Anne 18 Sint-Annastraat 18 , Brussel 1000, BE
Stad: Brussel
Route: Rue Sainte-Anne 18
Huisnummer: Sint-Annastraat 18
Postcode: 1000


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chi-Chi's Chi-Chi's 1 km De zaak mag gerenoveerd of toch een nieuwe touch geven. De locatie is perfect, midden...
Pachamama Pachamama 1 km Vertaald door Google Meer dan 8 geaines in 1g naar smaak Origineel Plus de 8geainnes...
La Ruta La Ruta 1 km Zeer lekker, goede service.
Recensies
Echt een aanrader! Heel warme, gezellige sfeer en overheerlijk eten. Zelfs vegan is geen enkel probleem. We komen zeker terug.
Heel vriendelijke mensen. Gezellige sfeer. Ze hebben de menu aangepast omdat we Vegan zijn.
De sfeer is super! Ondanks de koude temperaturen buiten voelt het als de de tropen aan! Lekker eten, prijs is zeer fair, en bediening is super vriendelijk! Dikke aanrader!
Heerlijk venezolaans eten. Ik voelde dat ik thuis was! TOP
Het menu is alleen in het Spaans Er werden andere dingen gebracht dan dat we bestelde ook brachten ze meer dan we vraagde en moesten er dan natuurlijk ook voor betalen… het eten op zich was niet slecht maar kleine porties
Vertaald door Google Topadres in deze prachtige wijk van Brussel. Alles is vers, het is niet duur, het is heel goed, de sfeer is heel relaxed en de eigenaar is super aardig. Het is niet altijd even makkelijk om in de buurt te parkeren, maar het is wel een gelegenheid voor een korte wandeling! Origineel Top adresse dans ce beau quartier de Bruxelles. Tout est frais, ce n'est pas cher, c'est très bon, l'ambiance est très détendue et le patron est super sympa. Pas toujours évident de se garer dans la coin mais c'est l'occasion d'une petite marche!
Vertaald door Google Ik kan de gelezen beoordelingen alleen maar bevestigen: zeer mooie en intieme plek, typisch Venezolaans en voortreffelijke keuken, vriendelijk en aardig personeel, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mijn 3 kinderen en ik namen het "proefgerecht", maar omdat we niet wisten wat we moesten doen, namen we er nog een omdat het allemaal erg goed was. Origineel Non posso che confermare le recensioni lette: locale molto carino e intimo, cucina tipica venezuelana e squisita, personale cordiale e simpatico, ottimo rapporto qualità prezzo. Io e i miei 3 figli abbiamo preso il "piatto degustazione", ma non sapendo su cosa poi fare il bis, ne abbiamo preso un altro perché era tutto buonissimo.
Vertaald door Google Het eten was zo heerlijk, ik hield echt van het drankje. De muziek is goed, hou van de sfeer, zoals de gastvrijheid van de eigenaar. Sterk aangeraden. Origineel The food were so delicious, I really liked the drink. The music is good, love the ambiance, like the hospitality of the owner. Strongly recommended.
Vertaald door Google Restaurant met typisch Venezolaans eten van KWALITEIT, u zult eindeloze alternatieven vinden voor eten en drinken waardoor u zich thuis zult voelen. Royale porties en eerlijke prijzen. Het beste van de plek is zonder twijfel, afgezien van het eten, de eigenaar van de plek, die ook degene is die kookt: Ono, supervriendelijk en zeer op de hoogte van alles. We bleven na het eten nog een tijdje bier drinken en verhalen met hem vertellen. Super aanbevolen! Origineel Restaurante de comida típica venezolana de CALIDAD, encontrarás un sinfín de alternativas de comida y bebidas que te harán sentir como en casa. Porciones abundantes y precio honesto. Lo mejor del lugar es sin duda, aparte de la comida, el dueño de lugar, que es también quien cocina: Ono, súper pana y muy pendiente de todo. Nos quedamos luego de comer un rato más tomando birras y echando cuentos con el. Súper recomendado!
Vertaald door Google Uitstekend eten, service, sfeer en muziek! Het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Een heel goed Venezolaans restaurant ?? een echte aanrader!! Absoluut een van mijn favorieten Origineel Excelente la comida, servicio, ambiente y música!! El personal es muy profesional y amigable. Un muy buen restaurante venezolano súper recomendado!! Sin duda de mis favoritos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid