facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tallaerthof

Tallaerthof

Info

iedereen welkom!

Geschiedenis

Stoeterij in koningshooikt



"Familiale stal met een hart voor paarden."
Adres: Heistraat 3, 2500 Koningshooikt
Telefoonnummer: 0496568000
Stad: Koningshooikt
Route: Heistraat 3
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Halve stal lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strooby diving Strooby diving 3 km wij bieden duikopleidingen aan.
Woodland's International Sales Woodland's International Sales 3 km Welcome to Woodland's International Sales Selling high-end quality horses by auction
Recensies
Prachtig om daar te mogen rijden. Zoveel talent en warmte.
Geen poespas, geen chiquere bedoening. Het hart en focus ligt bij de paarden. Mijn dochter met een verstandelijke beperking heeft haar draai hier gevonden. We waren al een tijdje op zoek naar een manege voor haar en ze vind het hier fantastisch. Je ziet haar glunderen als ze bezig is met de paarden. Niet alleen paardrijden maar ook zadelen, verzorging eigenlijk alles hoort erbij.
Deze manège lijkt in the middle of nowhere te liggen maar is slechts een steenworp van het centrum van Koningshooikt. Het is een paradijs voor paarden, maar ook voor mensen. De paarden zien er stuk voor stuk gezond en gelukkig uit. Als beginneling volg je sowieso een tijd privéles tot je klaar bent om in groep te rijden. Diane & Gerald stellen het geluk van alle paarden voorop- ook manègepaarden want het is een gegeven dat sommige paarden een triestig leven leiden slechte verzorging, nooit buiten, etc. Alle paarden mogen regelmatig de weide op. Er zijn toffe lesgevers waaronder dochter Marlene maar ook Anouschka en Debby die voelen waarop ze moeten werken zelfvertrouwen, angst houden van een no nonsense aanpak en geven heel veel uitleg. Je leert "je paard" borstelen, opzadelen, de hoeven uitkrabben. Zo wordt de band sterker. Heerlijk dat paarden hier paarden mogen zijn met hun eigen karakter maar dat je ook leert om met deze prachtige dieren samen te werken.
Supervriendelijke eigenares die de les met veel grapjes heel leuk maakt, en ondertussen toch ook alle foutjes gezien heeft. Ik had ook niet de indruk dat er onderscheid werd gemaakt tussen gewone betalende lessen en de lessen via Sport Na School. Dochter vond het super!
Hart voor paarden. Wil je top volpension van je paard/pony, dan is dit de place to be. Zijn steeds begaan met de gezondheid van de dieren, zowel mentaal als fysiek. Denken steeds mee en in overleg, om het beste in je dier naar boven te halen.
Prima les van Kleindochter, paarden in goede conditie, en een herfst zon erbij. Zéér belangrijk voor mij: 100% corona-proof! Gelukkige gezichten gezien, waarvoor een dankewel.
Beste manege ooit!
Paarden krijgen te weinig eten als je niet zelf oppast staan ze dagenlang zonder drinken... zeer humeurige eigenaar die er niet voor terugschrikt meisjes uit te schelden of zelfs letterlijk heen en weer te duwen !
Hele gezellige plaats! Super lieve mensen. Goede lesgevers. Toffe sfeer!
Familiemanege lieve mensen,fijne sfeer en goede opleiding Dressuur en springen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid