facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Talent4People bvba

Talent4People bvba

Info

Talent4People is een dynamische, sprankelende, no-nonsense speler op de markt van werving en selectie en HR Advies. Onze doelstelling is om efficiënt en transparant te werken voor en met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Adres: Genebroekstraat 82, 3581 Beverlo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 497 25 53 57
Stad: Beverlo
Route: Genebroekstraat 82
Postcode: 3581



op zoek naar gerelateerd: HR advies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bestrater De Bestrater 431 meter Nooit nog zal ik deze firma contacteren. Ik heb bij hen 2 containers gehuurd voor pui...
goven bvba goven bvba 2 km Je kan dit enkel maar aanraden aan iedereen. Zeer vriendelijk en professioneel. Zeer ...
Recensies
Een topteam waar je altijd terecht kan voor een professioneel en onderbouwd antwoord op je vragen. Bedankt Petra en team om mij in elke fase van mijn ondernemerschap bij te staan. Het is fijn werken met jullie aan onze zijde!
Vriendelijke zaakvoerster, duidelijke uitleg gekregen
Topservice! We vertrouwen op de dienstverlening van Talent4People als sociaal secretariaat voor Datalink. Bij de overschakeling naar hun kantoor hebben zij ons perfect begeleid, enorm proactief gehandeld en spontaan optimalisaties voorgesteld. Ik ben supertevreden van onze samenwerking. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid