facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Takoda Brasserie en IJssalon

Takoda Brasserie en IJssalon

Info

Gezellige brasserie met een aantrekkelijke kaart. IJssalon tijdens seizoen 24 soorten ijs. Groot overdekt terras.

Adres: Kasteelstraat 1, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 003289243585
Stad: Bilzen
Route: Kasteelstraat 1
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Logeren in Bilzen
Recensies
Vlakbij parking Alden Biesen kan je hier gewoon genieten op uitgebreid terras en lekker maal genieten. Corona-proof
Heerlijke vegetarische burger. Vriendelijk geholpen. Ook meeneemijsjes te verkrijgen. Vlakbij Alden Biesen, dus ideaal om een bezoek aan het domein mee te eindigen of beginnen.
We kwamen aan tegen 20.15u en vroegen voor een pannenkoek/ijs voor ons dochtertje. De keuken was gesloten. Dat kan natuurlijk op dat uur. Toen kwam mijn schoonmama aan onze tafel bij en vroeg ook achter ijs. Na lang aarzelen kon een ijsje dan toch. We kregen elk onze gevraagde ijs. Of het lekker was, dat laat ik nog maar er buiten... Maar iets n'a onze ijs werd er een croque bolognaise geserveerd aan de tafel verder aan een dame. Zeer jammer dat het voor die tafel dan toch kon maar niet voor ons dochtertje. Klantvriendelijkheid ondermaats
Wij hadden graag een drankje genuttigd op het terras net enkele minuten voor sluitingstijd wat we niet wisten en waar we zeker respect voor hebben. De zaakvoeder kwam zonder iets te zeggen onze richting uit en draaide het plaatje aan de deur triomfantelijk op gesloten. Hij was zeer arrogant toen we vroegen of we nog snel een drankje konden krijgen. Zei zelfs, "Ik heb dit niet nodig, wij hebben genoeg horecasteun gekregen". Zeer arrogant! Zeer onvriendelijk! En voor de Limburgse gastvrijheid moet je zeker niet bij deze Nederlandse uitbaters zijn! Jammer genoeg wordt er hier geprofiteerd van het fiets- en wandeltoerisme en het mooi kasteel van Alden Biezen in de buurt, maar dan wandel je best enkele meters verder voor een gastvrij terrasje. Schande!
Aangename en gastvriendelijke ontvangst ondanks dat we wat laat aankwamen aan het hotel. Er werd een veilig plekje voorzien voor onze elektrische fietsen. We kregen ondanks dat de keuken bijna sloot toch nog de mogelijkheid om uitgebreid te dineren. Het ontbijt was meer dan genoeg en super! De hotelkamer had ook alles wat we nodig hadden. Het hotel ligt recht tegenover het prachtige domein van Alden Biesen. We hebben genoten van ons verblijf in Bilzen en in het Takoda-hotel!
Vriendelijk onthaald. Serveuse was er voor de 2de dag, ging nog wat moeizaam, maar iedereen moet leren hé en daar hebben we respect voor. Verder ging alles vlot wat betreft bediening drank en eten. Lekker gegeten. Aangename sfeer, ook tussen de bezoekers. Voor herhaling vatbaar als we nogmaals een bezoek brengen aan Alden biesen.
Na een wandeling er iets willen drinken. Wel attent gemaakt dat de tafel nog niet ontsmet was door bediende. Na ons 3x gepasseerd te zijn nog niets afgekuist of gevraagd wat we wilde drinken. Het was er dan zelfs nog niet eens druk!! Na 20 min zijn we er maar weer vertrokken zonder iets te drinken. Of ze willen er niets verdienen of ze hebben totaal geen ervaring.
3de keer dat we hier onvriendelijk behandeld worden! Nu was er bv geen chocolade ijs,minuut later komt madame buiten met chocoladecoupe. Mevrouw vond ook dat mijn dochter te lang treuzelde met bestellen. De man is des te vriendelijker!Service: 1/5
Een plaats waarvan we niet hadden gedacht zo lekker te kunnen eten. Zowel de pasta, kaaskroketten, hamburger en ijsje waren heel lekker. Klein puntje van kritiek was dat de frieten door en door vet waren. Maar dat kan gebeuren. Prijs kwaliteit zit ook heel goed. Toiletten heel proper en netjes.
Lekker eten, mooie bierkaart streekbier en uitgebreide ijskaart 2e drankje zijn ze vergeten te brengen maar denk dat het een jobstudent was. Was overigens niet aangerekend. Kom zeker nog eens terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid