facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tai's Creative

Tai's Creative

Info

Tai's Creative is landschaps- en tuinarchitectenbureau geleid door Tania Schroeyers. Zij is gediplomeerd tuinarchitecte met 20+ jaar ervaring en heeft vanuit die kennis en haar passie nu de stap gezet een eigen droom op te bouwen.

Geschiedenis

Tai's Creative is mijn nieuw project gebaseerd op 20+ jaar ervaring als gediplomeerd tuinarchitecte. Het oplossen van tuinproblemen op een creatieve en esthetisch verantwoorde manier is mijn passie.



"Een doordacht tuinontwerp verdient zichzelf terug. Een slogan waar we al 25 jaar achterstaan en elke dag aan werken. Voor uw groene droom. Van omgevingsvergunning, ontwerp, over werfopvolging tot totaalconcept. Tuinarchitecte Tania Schroeyers maakt met haar passie een verschil. Voor u en uw tuindroom"
Adres: Duigemhofstraat 101/4A, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016908480
Stad: Herent
Route: Duigemhofstraat 101/4A
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Onafhankelijke tuinarchitect
Recensies
Wij hadden een ontwerp besteld van een beperkt deel van onze tuin met de bedoeling om Tania ook raad te vragen bij de uitvoering. Wij zijn spijtig genoeg niet tevreden van het plan en de weg ernaartoe. Tussen akkoord en het voorontwerp zat iets minder dan 3 maanden. Bij ons bezoek rond het voorontwerp waren enkele elementen die we wensten niet voorzien. We kregen de indruk dat deze vergeten waren. Er was niet veel nieuws in het plan. Onze indruk is dat de focus vooral lag op de regelgeving in plaats van op de ideeën. We ontbraken nog teveel de creatieve oplossing en kregen teveel de reglementering als antwoord. Na een samenvatting van de zaken die voor ons ontbraken in het voorontwerp kregen we vrij plots een brief met het "eindontwerp". Alsof daar geen discussie meer over mogelijk is, te nemen of te laten. Er zijn daarop verschillende elementen die ons niet bevallen en ook niet konden bijsturen. Dat vinden we allemaal heel spijtig want we hadden wel een heel goed gevoel bij onze eerste kennismaking.
Het tuinontwerp viel onmiddellijk in de smaak maar waar Tania in uitblonk tijdens de aanleg van onze tuin was de opvolging en coördinatie van de werf. We konden op onze twee uren slapen en dat is bij de bouw van ons huis wel anders geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid