facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tai king kaw

Tai king kaw

Info

Thaise keuken in koersel

pat thai pad krapao kwai kai noedel gebakken rijst gebakken glazen noedel



"Sushi en thaise afhaal"
Adres: moestuinstraat 76, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0474-471-155
Stad: Koersel
Route: moestuinstraat 76
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: THAI Beringen, Sushi Beringen, Afhaal Beringen, Afhaal Koersel, Thai Maaseik, Restaurant Beringen Koersel, Tapas Koersel, Italiaan Koersel
Recensies
Thai king kaw is één van mijn favoriete afhaalrestaurants. Ik heb al verschillende van de warme gerechten gegeten en ze zijn telkens heel lekker. Maar het is vooral de sushi waarvoor we telkens terug gaan. Die is echt heel lekker, en de prijs is ook heel fijn. Bestellen gaat ook altijd heel vlot, gewoon een berichtje via Whatsapp en het is in orde!
Heel lekkere sushi die steeds vers klaargemaakt wordt. De portie voor 2 personen is ruim voldoende en de prijs valt goed mee. Bestellen kan eenvoudig via WhatsApp.
Aangezien er een foutje was kwestie ophaaltijd toch onmiddellijk graag en heel snel geholpen. Zowel koud als warm opgehaald. Beiden waren geweldig smakelijk. Wij komen zeker terug!! Doe zo verder,goed bezig!! Tot de volgende keer!!Eten: 5/5
Heerlijk eten, wel redelijk duur. Hadden 2 jaar geleden soep besteld hier. Zelf afhalen en dacht 8 euro voor een litertje.
Super verse sushi, een heel goede prijs we hadden voor 2 personen besteld en dat was zeker meer als genoeg!
Heerlijke gerechten, en vooral de sushi
Eten is super goed maar de menukaart is zeer onduidelijk. Mensen zijn vriendelijk maar het pand zelf is echt een afhaaltent. Dus ik hoop dat ze overleven want het eten is top.
Super lekkere sushi, zeer vriendelijke mensen en niet duur.
Top! Leuk om een Thais afhaalrestaurant in Koersel te hebben. Heel lekker, niet duur en vriendelijke uitbaters. Ik kom hier wel vaker en nog nooit iets slechts gehad. Een echte aanrader!
Veel keuzemogelijkheden, lekker eten, vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid