facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tai Ji Mechelen

Tai Ji Mechelen

Info

Taiji, net als yoga, is een systeem dat door de verschillende lagen van het totale Zijn werkt. De weg is een immer diepend spiralende weg waarlangs vele voordelen voor lichaam en geest te vinden zijn.
Innerlijke ontwikkeling met innerlijke harmonie

Geschiedenis

Deze pagina is gemaakt door enkele taiji-beoefenaars van Evenwicht in Beweging die voor de school of op eigen houtje zelf les geven.

De bedoeling van deze pagina is een losstaand platform te geven aan iedereen, om de evenementen (lessen, workshops) te promoten evenals de kans te bieden om gedachten te delen.

Naar de Geest van Huang Xingxian, verder gezet door Patrick Kelly en dorrgegeven in België door Tine Vandromme..

Taiji is veranderen.. - Master Huang
Geven/delen en ontvangen houden elkaar in balans. - Master Kelly



"Tai ji tai chi - net als yoga - is een systeem dat op alle lagen van het Zijn een positieve invloed kan hebben.De weg en het doel van Tai Ji is innerlijke gewaarwording en groei. Via eigen lichaamswerk zoeken we voorbij de beweging naar alles wat de beweging veroorzaakt. Intentie Yi - Eenrgie Qi - Kracht JingOntspanning en loslaten vormen de basis om bij de diepere zaken te komen. Het enige wat je nodig hebt is de wil en intentie deze zoektocht om deze interessante zoektocht aan te gaan.Interesse? Kom dan eens naar een van de gratis proef- en infosessies in voorafgaand aan de nieuwe beginnersreeks in FEB of SEP."
Adres: 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 498 68 29 56
Stad: Blaasveld
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Tai Chi Mechelen, Tai Chi lessen, De Rode Lotus Mechelen, Tai Chi Vrijbroekpark
Recensies
Jaren geleden deze lessen gevolgd en veel geleerd. Nu ik aan de kust woon ga ik er niet meer maar als je Tai Ji wilt leren kennen en je erin wilt verdiepen is het een aanrader.
Johan, de leraar, heeft me verschillende keren Tai Chi Chuan geleerd en ik vind hem een ​​geweldige leraar. Geduldig, grappig en hij heeft veel ervaring in deze krijgskunst. Johan doceert zowel de gezondheidsaspecten, de traditionele aspecten als de martiale toepassingen van Taichi, die de kunst wereldwijd dekt. Ik raad ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid