facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tai Chi Wellness Centre

Tai Chi Wellness Centre
"A Traditional Chinese medical clinic specializing in acupuncture and herbal remedies for a wide variety of conditions such as arthritis, joints pain, stress, anxiety, depression, IBS, hormonal disorders, and many more. Dr Yu is the 13th generation in his family practicing Chinese medicine. His family's signature acupuncture style contributes to a high success rates of our clinic. Dr Isabella is the chief consultant of the clinic. Based on the individual health conditions, she makes a personalized treatment plan to achieve both quick relief and long term recovery."
Adres: Rue Archimède 48, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 0471838512
Stad: Brussels
Route: Rue Archimède 48
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Acupuncture Brussels
Recensies
Erg blij dit centrum te hebben gevonden. Na 2 sessies voel ik een grote verschuiving in mijn lichaam en energie. Na jaren van omgaan met chronische ontstekingen, ben ik er zeker van dat dit zal terugkeren naar welzijn. Dr. Zhuang en Dr. Yu weten wat ze doen en doen dat met grote zorg.
Ik zou Isabella ten zeerste aanbevelen aan iedereen die acupunctuur overweegt. Isabella is vanaf het begin van mijn behandeling fantastisch geweest. Ze is alleen maar aardig, vriendelijk en ondersteunend geweest. Isabella is ook zeer deskundig, gepassioneerd en gastvrij. Ze neemt de tijd om naar eventuele problemen te luisteren en zal dit verwerken in uw behandelingen op maat. Ik heb een enorm voordeel gevoeld sinds ik met mijn behandeling begon.
Ik heb in de loop der jaren verschillende doktoren van de traditionele Chinese geneeskunde op verschillende plaatsen en in verschillende landen geraadpleegd en ik denk dat ik een soort gevoel heb ontwikkeld voor wat goed is. Ik had in Brussel in ieder geval geen geheel overtuigende kliniek gevonden die zowel acupunctuur als kruidengeneeskunde op een vertrouwenwekkende manier behandelt, maar ik ben erg blij met deze. Ze hebben me heel concreet kunnen helpen en ze lijken erg betrokken.
Testte de plaats op advies van een bevriende arts voor een hormonale onbalans na teleurgesteld te zijn door andere acupuncturisten. De effecten zijn snel voelbaar. De snelheid en precisie van de beoefenaar is indrukwekkend. De ontvangst is professioneel: eerst is er een oriënterend gesprek waarbij je wordt onderzocht en vervolgens krijg je een gepersonaliseerde behandeling aangeboden op basis van wat ze waarnemen. Tarieven worden vanaf het begin aangekondigd, wat aanzienlijk is. Belangrijk is dat acupunctuursessies worden vergoed door de onderlinge verzekering. Herbalism soort korrels voor thuis heeft me veel verlicht. Voor degenen die een probleem met hormonale onbalans hebben, denk ik dat herbalism echt aan te raden is.
Ik had de helft van mijn gezicht verlamd Bell paralyze. Na 4 dagen nam ik een afspraak om acupunctuur te doen bij dokter Isabella en ik voelde het verschil bij de eerste afspraak. Na een paar sessies was de verlamming gelukkig voorbij. Nog één sessie te gaan, ik hoop dat het gevoel van binnen ook snel weg is. Ik hoop dat ik iemand met Bell paralyse kan helpen met mijn review.
Geweldige behandeling! Ik heb last van endometriose en merk na 8 sessies een enorme afname van de pijn. Daarnaast heb ik ook minder migraine dan vroeger. Ik raad het ten sterkste aan.
Zeer goed kontakt. 1e consult met een vertaler omdat de uitwisseling in het Engels is en ondanks mijn geschatte Engels ging de rest heel goed. Mevr. Zhuang was in staat om snel mijn zorgen over angst weg te nemen. Dr. Yu is zeer bekwaam en ik verliet elke sessie met echt welzijn. Ik raad ten zeerste aan.
Prachtig contact 1e consult met een supervriendelijke vertaler last van diverse buikpijnklachten door een cyste in de linker eierstok van 6cm moest geopereerd worden en een cyste in de rechter oksel Ik werd door de behandelaar indrukwekkend snel en nauwkeurig behandeld na een een paar acupunctuursessies Ik heb eindelijk mijn hormonale problemen opgelost en mijn cysten zijn volledig verdwenen Ik ben erg blij dit Tai chi wellnesscentrum te hebben gekend Ik raad het iedereen aan die hormonale problemen heeft en anderen nogmaals bedankt voor je vrijgevigheid en je medeleven
Grote zorg en aandacht door de twee adviseurs. Ze hebben echt een goed inzicht en hebben me geholpen met verschillende medische problemen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tai Chi Wellness Centre.

Brussels acupuncturist

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Archimède 48 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tai Chi Wellness Centre adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tai Chi Wellness Centre. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tai Chi Wellness Centre delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finnish Massage Center Finnish Massage Center 253 meter Welcome to Finnish Massage Center
Yangsheng-acupunctuur Yangsheng-acupunctuur 4 km Reinhilde is een zeer professionele en deskundige therapeut. Ze hielp me met ernstige...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid