facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Table du Condroz

Table du Condroz
Adres: route du condroz 94, 4100 Boncelles, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 336 74 65
Stad: Boncelles
Route: route du condroz 94
Postcode: 4100


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Vaudrée 4 Le Vaudrée 4 554 meter Ok café / brasserie
Le Bouche à Oreille Le Bouche à Oreille 1 km Top restaurantje. Leuk terras, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Een aanrader!
Recensies
Hele leuke ervaring met een Bongo geschenkdoos die we hadden gekregen. We konden kiezen uit het hele menu, wat echt een perfecte optie is. Het personeel was aardig, eten was heerlijk en leek vers de lijst met items op het menu is vrij groot. Het vlees was misschien een beetje niet gaar. De badkamers zijn niet goed onderhouden, anders was de rest van de plaats mooi en hondvriendelijk. Kom zeker voor het eten en de sfeer, misschien minder voor de locatie en het terras. Parkeren: Vrij groot maar duidelijk aangegeven
Restaurant dicht bij de weg van de condroz Jammer dat het terras voor en niet achter beschut is tegen de geluiden van de weg. De service is onberispelijk, maar de keuken mist smaak en smaak. De gerechten waren een beetje flauw. De wijnkaart is goed.
Geweldige service met royaal geserveerde gerechten! Sympathie van het personeel op het rendez-vous en kwaliteit van de gerechten bovenaan!
Vrijdag 24/03 klein familierestaurant. Deze is niet super zichtbaar omdat hij van de weg af staat en het parkeerprobleem een ​​beetje voorbij is voor de beoordeling. De setting is ook een prachtige presentatie van de tafels. Behulpzaam en attent personeel En het menu is gemaakt voor iedereen vlees vis kip, maar ook kindermenu. Beperkte keuze voor grote tafels 4 verschillende gerechten een beetje jammer, vooral als alles je zin geeft en we graag onze borden delen lol. Maar alles wat ik proefde was heerlijk. De wachttijd was precies wat nodig was tussen een aangeboden klein voorgerecht, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Beveel ten zeerste aan en bedankt dat je ons hebt ontvangen.
Ik herinner me het positieve: de parkeerplaats is groot en recht tegenover; het personeel is erg vriendelijk en attent op onze wensen; het restaurant is goed ingedeeld op verschillende niveaus, kamers, wat een meer intieme sfeer mogelijk maakt; het eten is erg goed en iedereen vindt wat hij zoekt op het menu.
Perfect onthaal, zeer goede service, kwaliteitsproduct. leuke tijd doorgebracht in dit restaurant
Wat een geweldige ontdekking! Van voorgerechten, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, alles was absoluut heerlijk. De service is prettig en responsief. De gerechten zijn mooi gepresenteerd, lekker, gemaakt met goede producten en de porties zijn perfect voor twee fijnproevers zoals wij . Ik hield van de ietwat dikke en supermalse carpaccio, het blikje was ook mals en de gratin heerlijk. Mijn crème brûlée was ook uitstekend en genereus ??. We komen terug, dat is zeker!
Zeer goede service Warm welkom en zeer attent personeel Voor het aperitief werden hapjes geserveerd, die bovendien niet allemaal eerlijk waren in verhouding tot de bestelling Te dure wijnen Bevredigende inzendingen Vlees dat niet kookte voor het blik en het rundvlees De burata penne was al dente en allemaal heel erg goed
Niet teleurgesteld in presentatie, smaak, ontvangst en service van kwaliteitsproducten en zelfgemaakte producten die nieuw voor ons zijn
Goed gedaan voor alles! Ontvangst, hygiëne, keuze, kwaliteit ... Een winnende bistroformule We komen snel terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid