facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taartenland.be

Taartenland.be

Info

De lekkerste taarten bestellen kan je bij Taartenland.be. Gratis levering, 7 dagen op 7! Hier bestel je taart rechtstreeks bij de bakker. Taart vandaag besteld voor 18u is morgen geleverd.

Geschiedenis

Het bestellen van uw gepersonaliseerde taart verloopt heel vlot en u heeft een waaier van keuzes en mogelijkheden om uw taart nog persoonlijker te maken. Indien gewenst voorzien wij uw taart zelfs van uw (bedrijfs)logo, foto of tekst. Alles kan!

Elke bestelling die ons bereikt voor 18u kan de volgende dag al bereid en gratis geleverd worden in heel de provincie Antwerpen, bij u thuis of op kantoor. Dat bespaart u moeite en kostbare tijd.

Onze taarten kunnen geleverd worden in alle soorten en maten en worden zo gedecoreerd dat elke gelegenheid, of het nu een bedrijfsfeest, promotieactie of verjaardag is, of gewoon als geschenk, een feestelijk succes wordt. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een chocoladetekst, brief of kaartje.

Adres: rozenstraat 3, 2222 Itegem, Antwerpen, Belgium
Stad: Itegem
Route: rozenstraat 3
Postcode: 2222



op zoek naar gerelateerd: Verjaardagstaart bestellen kind, Verjaardagstaart online bestellen, Goedkope taarten bestellen, Taart bestellen Antwerpen, Speciale taarten bestellen, Online taart bestellen België, Fototaart bestellen België, Verjaardagstaart bestellen Limburg
Recensies
Taart besteld van 12 personen voor 83 euro. Deze is nooit aangekomen. Na een 4-tal telefoontjes hebben we te horen gekregen dat ze niet zouden terug betaald zijn omdat we geen confirmatie code hebben gekregen dus ze nemen het geld aan maar sturen geen confirmatie code en zetten de fout dan op de klant!. Na een paar keer bellen ze waren niet al te vriendelijk aan de telefoon, werden boos besloten ze uiteindelijk om toch de taart te leveren, 3 dagen later. Deze was zeer eenvoudig, niet lekker en VOL kleurstof.
Ik begrijp de slechte reviews niet. Ik koop hier al bijna 10 jaar taart voor alle verjaardagen. We krijgen telkens een lekkere taart en de service is prima.
Zeer teleurgesteld. Niet te vertrouwen zaak. Taart besteld en bevestigd voor de dag erna maar ze zijn niet komen opdagen. Ze hebben totaal niks laten weten. Daar gaat het feestje zonder taart. Gebeld en gemaild maar geen reactie. Ze hebben zelfs mijn slechte review gedeletet van Facebook. Hopelijk blijft deze staan want mensen moeten verwittigd worden voor zulke praktijken. Ze maken zelf hun zaak kapot. Had een kans gegeven maar zoals je kunt lezen verdienen ze het niet.
Ik heb bij hun voor de eerste keer een taart besteld en het enige positieve was dat ze mooi versiert was,het negatieve was,een paar uur te laat geleverd en de taart had weinig smaak! Voor mij te duur voor wat we kregen.Eerste keer en ik vrees nooit meer.
Zeer slechte zaak. Vorig jaar taart besteld. Tijdstip gezegd dat ze zeker in de voormiddag moesten leveren. Om 18u nog steeds geen taart. Het feestje was al afgelopen. Zonder taart natuurlijk. Ze hadden mij verzekerd dat ik mijn geld terug kreeg. Nooit iets gezien. Dit zijn bandieten en verdienen niet van nog te mogen bestaan gewoon schandalig dat dit kan.
Nooit geen review geplaats tot ik hier alle slechte commentaren zag. Zelfde negatieve ervaring meegemaakt. Verkeerde taart geleverd van een ander en niet op afgesproken uur. Tegen dat ze de juiste taart leverde was volk al weg natuurlijk. Nooit compensatie gekregen. Bestel hier nooit meer
Mijn vriend bestelde een taart voor mijn verjaardag en betaalde er een goede som voor. Naam was verkeerd geschreven, persoonlijk kaartje waarvoor hij extra betaald had, waren ze ook vergeten. Toen we de eigenares contacteerden hierover, blokkeerde ze onze telefoonnummer. Echt onprofessioneel, afzetterij! Je kan beter ergens anders bestellen!
Al 4 keer besteld en steeds super lekkere taart , enige min punt misschien uur van levering doorgeven Voor de rest al 4 keer super tevreden , dus voor mij een raadsel deze slechte revieuws
Wat een service! Al 8x een overheerlijke taart besteld met foto en er onze kinderen, vrienden, familie enorm plezier mee gedaan. Goede communicatie, rijkelijk versierde taart, .... kijk al uit naar een volgende gelegenheid! ENORM BEDANKT Fien
Mooi taart en lekker.Snele levering en ik besteld zelf zonder íemand jarig te zijn puur uit verslaving
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Taartenland.be met het openbaar vervoer


Itegem Kerk (St-Guibertusplein) 170 meter
297
Itegem Kerk (St-Guibertusplein) 170 meter
943
Itegem Heksestraat 190 meter
943
Itegem Kerk (St-Guibertusplein) 200 meter
297
Itegem Kerk (St-Guibertusplein) 200 meter
943

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid