facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taalcoach Frans

Taalcoach Frans

Info

Opleidingen Zakelijk Frans- anders dan anders.

Leer vlotter, liever en met meer durf Frans spreken op het werk



"Ik leer bedrijfsleiders en beleidsmakers vlot en verbindend communiceren in het Frans zodat zij moeiteloos meer impact maken"
Adres: Jachthuislaan 14, 3210 Lubbeek
Telefoonnummer: 0473518892
Stad: Linden
Route: Jachthuislaan 14
Postcode: 3210


Recensies
Christine heeft een bijzondere manier van lesgeven waarbij ze het ludieke en het kennis doorgeven combineert. Op die manier daagt ze je uit om buiten je comfortzone te treden zonder dat je het zelf doorhebt. In mijn traject heb ik enorm veel bijgeleerd en bestaande kennis opgefrist. Zeker en vast een aanrader!
Zeer professioneel in een persoonlijke sfeer mijn Franse kennis bijschaven zonder het gevoel te hebben van terug op de schoolbanken te zitten. Verschillende tools die op maat worden aangeleverd met constante begeleiding, top!
Zeer professionele aanpak in een ontspannen en rustige omgeving. Het is opmerkelijk hoe op korte termijn zo een vooruitgang wordt geboekt. Dank je wel Christine!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid