facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Zoetemeer

't Zoetemeer

Info

't Zoetemeer / Zoeteland

Geschiedenis

Zonder twijfel het meest kindvriendelijke restaurant van Oost-Vlaanderen.
Wij bieden u de kans om te genieten van een lekkere , authentieke keuken waar u kan genieten terwijl u kinderen zich ook amuseren.
Zoals u weet: als de kindjes tevreden zijn dan mama en papa ook!!!!!

Adres: Donklaan 156 , Overmere Donk 9290, BE
Telefoonnummer: 09 367 87 72
Stad: Overmere Donk
Route: Donklaan 156
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: t zoetemeer menukaart, zoetemeer overmere donk openingsuren, t zoetemeer openingstijden, t zoeteland, restaurant zoetemeer overmere donk, restaurant donkmeer, restaurant zoetemeer donklaan 156, restaurant overmere donk
Recensies
Deze middag gekozen voor deze zaak in Berlare. We hadden een klein hongertje en daarom hier even binnengestapt. De zaak oogt modern en fris. Er speelde een zacht muziekje. We werden door iemand van het personeel naar een tafeltje geleid. We konden ook zelf kiezen dus dan een tafel zo goed als aan het water gekozen. Het is een uitgebreide menukaart. Je kan hier ook burgers en spaghetti krijgen alsook salades en vele desserts. Wij kozen voor fingerfood. Een plankje met kippenvleugels en ribbetjes en de nacho's met vlees. Dit zijn redelijk royale porties. De overschotjes van de nacho's kregen we zonder problemen mee naar huis. Wat me wel opviel is dat er op de middag weinig begankenis was maar vermoed dat het hier 's avonds wel drukker kan zijn. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nog eens terug voor een dessertje uit te proberen!
Eten is best lekker. Zicht op het Donkmeer. Keuken is doorlopend open. Jammer dat het terras op de bovenverdieping niet altijd open is bij goed weer. Personeel komt niet gemotiveerd over, houdt ook geen overzicht over de ruimte dus iemand wenken is lastig. Meer aandacht nodig voor details, bv. steakmes geven bij steak, peper en zout op tafel. Terras aan de zijkant zou wat meer onderhoud kunnen gebruiken.
Ik ben hier al een aantal keren geweest en vond het de minste keer van allemaal. Het eten is zoals altijd wel goed, maar de bediening liet het deze keer een beetje afweten. Er waren enkel maar jobstudenten en geen ervaren medewerker die hen wat kon sturen. We namen wat hapjes als voorgerecht en enkel nog hoofdgerecht omdat het te lang duurde vooraleer ze de borden kwamen afruimen om nog een dessert te nemen. Tijdens het voorgerecht hebben we het extra gevraagde brood ook nooit gezien. En tijdens het hoofdgerecht duurde het wel erg lang voor maar 1 extra garnaalkroket. Jammer genoeg een mindere ervaring in dit restaurant.
Tijdens een klein fietstochtje hier even gestopt om wat te drinken en iets kleins te eten. Bediening was heel snel en de apero schotel ook top..
Zeer gezellige en charmante zaak. Vlotte en vriendelijke bediening. Hondvriendelijk en zeker de moeite om een bezoekje te brengen na een wandeling.
Vroeger was het beter. We waren een aantal maanden geleden nog eens gegaan en we aten toen een kipburger, voorheen kwamen we voornamelijk voor mosselen, dus we dachten eens iets nieuw te proberen. Helaas was het niet lekker, zeer droog en flets van smaak. Ook de bediening was toen niet goed, lang moeten zitten wachten ook al was het niet zo druk. Vandaag dachten we het restaurant nog eens een kans te geven, in de veronderstelling dat iedereen al eens een mindere dag kan hebben en we hen niet wilden afrekenen op één ervaring. We waren van plan te gaan voor onze vertrouwde formule, de mosseltjes. Helaas weer heel lang moeten zitten wachten in een rustige zaak. Andere mensen op terras waren ook niet tevreden waardoor de sfeer dan ook niet meer goed was. Onervaren obers die echt geen aandacht geven aan het zijterras. We zijn uiteindelijk vertrokken en zijn naar frituur de Super snack gegaan...
Paling in het groen was om 18u30 al niet meer te bestellen op een zaterdagavond met Festivaria. Mensen komen dan van ver om paling te eten, wordt er daar dan geen rekening mee gehouden? Aperitief liet 30' op zich wachten, gebakken paling was heel vettig en koud bij opdienen en de frietjes werden pas opgediend nadat we al de helft van onze paling ophadden en omdat we er zelf nogmaals achter hadden gevraagd. Ook de wijn kwam pas als al meer dan de helft van onze hoofdschotel op was. De serveuze was zeer mondig op het franke af... één van onze drie bestelde dessertjes kwam pas als de twee andere al op waren! Nooit excuses, we moesten dat maar begrijpen omwille van Festivaria... In het verleden kwamen we hier ook vaak. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. Ons zien ze niet snel meer terug! Ontgoocheld en verrast door zoveel arrogantie!
Lekkere wafel gegeten en kindjes genoten van de binnenspeeltuin! Het was een dinsdagnamiddag, lekker rustig dus goed en snel bediend geweest.
2de keer dat we hier kwamen. Eerste keer was alles in orde, deze keer liep alles fout. Cocktails waren niet zo lekker, drankjes waren omgewisseld, door het nemen van een aperitiefschotel moesten we na 1u40min vragen wanneer ons eten kwam. Doordat we naar Festivaria moesten kwamen we een beetje in tijdnood, en de kok blijkbaar ook. Vlees was niet genoeg gebakken, lam was zelfs rauw. Andere tafels rondom ons hadden ondertussen al lang gegeten, en als excuus voor het lange wachten werd de aperitiefschotel vernoemd, die blijkbaar aanzien wordt als een voorgerecht? Hier komen wij niet meer terug.
Terras niet proper, momenteel 2 tafels van de 12 bezet buiten en nog zien ze geen wuivende klanten. We bestelden 4 drankjes en een pannekoek dit werd ons in 3 keer gebracht en de pannekoek als eerst. Onlogische bediening de menublaadjes werden op de vuile tafel van de vorige klanten gelegd voor onze bestelling op te zetten, werd uiteindelijk wel afgekuist toen we de blaadjes terug van tafel haalden om te laten merken dat de tafel nog vuil was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid