facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Zoet Genot

Info

onze website : www.zoetgenot.be
zeker kijken...

Adres: Zeedijk 476, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Zeedijk 476
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 21:00
Zondag: 09:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: zoet genot facebook, webcam oostduinkerke, t zoet genot openingsuren, menukaart zoete genot, t zoet genot arendonk, t zoet genot sint lievens houtem openingsuren, zoet genot nieuwpoort, webcam oostduinkerke zwembad
Recensies
Super goede locatie echt super vriendelijk personeel allemaal jonge mensen maar wat en vak mensen gede snelle service top tent met heerlijk eten n een prachtig uitzicht op zee . Echt de moeite waard ik kom hier zeker wee Vegetarische menuopties: Er zijn genoeg vegetarische opties
Heel lekker gegeten hier. Leuk terras en vriendelijke bediening. Ondanks de drukte kregen we ons eten toch redelijk snel.
Zeker 5 sterren. Vriendelijke bediening en super lekkere wafels. Een aanrader!Eten: 5/5
Vooraan aan het terras plaats genomen, waar het tafeltje naast ons een student gewoon zeker 15min lang stond een praatje te slaan met vrienden in plaats van zen werk te doen. Het was super druk, een ander studentje sprak hem aan dat hij moest helpen.. We vroegen de kaart en deden onze bestelling. 1ijscoupe en 2 pannenkoeken. De ijscoupe kwam vrij snel maar op de pannenkoeken moesten we wachten wat aan de andere kant te begrijpen is aangezien het terras vol zat. Jammer dat ze dit niet samen gebracht hebben de coupe was al op en dan kregen we de pannenkoeken. Die jammer genoeg echt niet lekker waren, ze waren nog rauw. We raden aan om gewoon een ijsje af te halen in de shop waar de kwaliteit en bediening wel deftig is Mischien gewoon pech gehad aan de recensies te lezen maar goed.
Wij kwamen gisteren eten met 6 heel flinke beleefde kinderen. Opgevoed met de juiste waarden en normen, al zeg ik het zelf. Met respect voor alles en iedereen. We werden vlot bediend, vriendelijk personeel. Op een bepaald moment kwam de zaakvoerder ons bruusk uit de zaal halen en werden de kinderen publiekelijk vals beschuldigd van vandalisme in de toiletten, op basis geen enkel bewijs. We moesten mee de camera beelden bekijken in de kelder van de zaak. Geen enkel beeld dat aantoonde dat onze kinderen bij iets betrokken waren. Ondertussen alle ogen van de klanten op ons gericht, en ons dessert helemaal gesmolten. Jammere afsluiter van wat een gezellige avond moest worden. We komen niet meer terug.
Zeer vriendelijk personeel, lekker ijsjes en zeer gevarieerd menu. Zeker een aanrader!
Het was niet mogelijk de mini scooters van onze kids opvouwbaar mee naar binnen te nemen. De Eigenaar erg onvriendelijk. Ik kom sinds 35 jaren naar oostduinkerke, maar bij zoet genot laat ik geen geld meer.
Het jonge en dynamische ondernemerskoppel Bo en Christoph bleef niet stilzitten na hun zware overname van het koffie- en ijssalon 't Zoet Genot. In hun streven naar perfectie namen ze op 01/03/2018 ook nog het aanpalende pand van het restaurant De Commodore over en gaven ze hieraan de naam 't Zoet Genot - Bistro. Daardoor beschikken ze nu met hun beide zaken over een grote professionele keuken , kunnen ze de toonbank van het schepijs gevoelig uitbreiden en kunnen ze aan het klienteel één groot en gezamenlijk superterras aanbieden met liefst 150 zitplaatsen. Het personeel kan perfect samenwerken en dit alles komt ten goede aan de klanten. Veel succes toegewenst aan de zaakvoerders die dat trouwens voor 100% verdienen !!
Altijd genieten van een cocktail en een wafel. Mooi interieur. Propere toiletten en binnen een speelhoekje voor de kleinste.
Gezellig en lekkere maaltijd. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid