facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Wollen Hof

T Wollen Hof

Info

Spelen in het groen, plezier met de dieren, uitblazen op ons terras, feestje vieren of je een hele week uitleven tijdens onze boerderijkampen !!

Adres: Hoge Bokstraat 214a, 9111 Belsele
Telefoonnummer: 0477 81 26 16
Stad: Belsele
Route: Hoge Bokstraat 214a
Postcode: 9111



op zoek naar gerelateerd: Verjaardagsfeestje Wollen Hof, Kinderboerderij Temse, Kinderboerderij Hamme, Kinderboerderij Lokeren, Hoge Bokstraat Belsele, Kinderboerderij Sint-Gillis-Waas, Kinderboerderij De Ster
Recensies
Leuke kinderboerderij om enkele uurtjes te vertoeven. Niet heel veel dieren, maar je ziet dat ze echt kindproof zijn. Als ouder/grootouder kan je rustig iets drinken, de kinderen kunnen dan fijn in de speeltuin spelen.
Een super leuke plek! Een mooie groene kinderboerderij. Verassend ruim en groen zo dicht bij sint niklaas! Heel verzorgt en proper. De dieren hebben mooie, verzorgde en toffe verblijfplaatsen! De dieren en cafetaria worden verzorgt door mensen met een mentale beperking. Heel goed gedaan en erg vriendelijk! Een beperkte kaart maar alles top! Echt goede pannekoeken! En de soep is ook echt aan te raden. En qua prijs echt goed. Warm aanbevolen en een mooi initiatief.
1 dag per week toegankelijk en dan nog op een dinsdag. Zelfs tijdens vakanties kan je het niet terecht. Heel jammer.
Prachtige boerderij met veel diertjes in het klein. Kleine toffe speeltuin. Cafetaria eraan ook voor kinderfeestjes zeker doen.
Super leuk. Spijtig dat het enkel dinsdag open is
Ideale plaats om met kleine kinderen de drukte van de stad even te ontvluchten.
Super tof. Ons kleinkind en wijzelf hebben genoten. Kleinschalig maar leuk. Ook de cheesecake was lekker. De bediening uitstekend.
Wordt nu meestal verhuurd ipv vrij toegankelijk
Enorm gezellig . Alles van animatie voor de kinderen . N aanrader!
Veel te druk, duur om iets te drinken. Inkom betalen en geen eigen drank mee mogen brengen. Wij kwamen met een leefgroep bijzonder onderwijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid