facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Witte Goud

Info

Gastronomisch restaurant op een boogscheut van Mechelen waar kwaliteit en puurheid van de producten centraal staan.

Adres: Dorpstraat 5 , Leest 2811, BE
Telefoonnummer: 015 63 62 75
Stad: Leest
Route: Dorpstraat 5
Postcode: 2811



op zoek naar gerelateerd: t witte goud gaultmillau, t witte goud tripadvisor, t witte goud openingstijden, het witte goud asperges, restaurant het witte goud te leest, t witte goud michelin, witte goud groenten, het witte goud haacht
Recensies
Met bongo bon gaan. Het was een heel lekker menu in een aangenaam kader. Goede bedieningEten: 5/5
Heeeeeeel lekker. Superverse producten, topkwaliteit , heel smaakvol, mooie presentatie, lekkere aangepaste wijnen, sympathiek personeel.Eten: 5/5
Prima chef-kok, onthaal en bediening. Keuzemogelijkheden bij lunchmenu. Héél lekker eten, mooie presentatie. Ook ruime theekaart als alternatief voor wijnassortiment. Rustig kader, tafeltjes mooi op afstand verspreid.
Het was super lekker, hele mooie bordjes, zeer vriendelijk personeel, mooi interieur, je zit ook met je bubbel op veilige afstand van anderen.
Prijs-kwaliteit een toppertje! Het eten was zeer lekker en de wijnen waren top bij het eten. Ook de service was van een goed niveau! Parking is voorzien achteraan de zaak. Tevens een klein en gezellig terras is aanwezig als het weer dit toelaat. Wij gaan zeker nog terug!
Heel mooi restaurant. Mogelijkheid om zowel binnen of buiten op terras te zitten. Heerlijke seizoensmenu en lekkere cocktail van het huis.
De eerste keer maar zeker niet de laatste keer! Een heel goed onthaal en een gemoedelijke sfeer in een ruimtelijk goed ingedeeld restaurant ruime plaats tussen de tafels. En het allerbelangrijkste: héél lekker eten met verrassende smaakcombinaties. Een aanrader !
Heel rustig en heel lekker gegeten! Zeker een aanrader!
Lekker gegeten. Paar dingetjes dat sommige gerechten in mindere smaak lieten vallen. Maar over het algemeen zeker goed.
Heerlijke keuken. Alles telkens tiptop in orde en verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid