facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Wit Uiltje

't Wit Uiltje

Info

Het adres voor lekker eten in een huiselijke sfeer!



"LAATSTE KANS!Na 25 augustus sluiten wij de deuren van ‘t Wit Uiltje.Tot die tijd ben je van harte welkom op vrijdag en zaterdag vanaf 17 uur en op zondag vanaf 12 uur.Tot gauw!Anja & Toon en team ‘t Wit Uiltje"
Adres: Heiblok 75, 2910 Essen
Telefoonnummer: 036677571
Stad: Essen
Route: Heiblok 75
Postcode: 2910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur speciaal Frituur speciaal 3 km Jammer dat de verse friet vervangen is door diepvries friet bij vorige eigenaar was h...
De Heerlyckheyt De Heerlyckheyt 3 km Sfeervol restaurant, uiterst vriendelijke bediening en heerlijk eten vooral de kaaskr...
Step2 Step2 3 km Fijne bediening, heerlijke gerechten en ook een hele leuke winkel erbij.
Traiteur Annelies Van Laerhoven Traiteur Annelies Van Laerhoven 7 km Heerlijke sandwiches voor een concurrerende prijs. Aanrader!
T fritketeltje Essen T fritketeltje Essen 7 km Komt uit nispen,Heb mijn frietkot weer terug gevonden na 25 jaar , ze zijn er op voor...
Recensies
Leuk restaurant op de grens van Nederland-België. De gerechten smaken goed en de service is zeer goed. Uitsluitend de prijs van de voorgerechten vind ik aan de hoge kant. Voor de rest uitstekend.
Heel leuk gezellig tentje! Lekkere pannekoeken, en drankjes! Aardige uitbaters! Echt een tip en leuke onderbreking van een fietstocht. En je bent in het buitenland :
Top eten gezelligheid kent geen tijd. Zeer goede bediening en de spareribs van Toon nergens anders zo lekker te eten. De rest van de kaart doet er ook niet voor onder. Toon en Anja zijn zeer gastvrij. Zeker een aanrader.
We zijn hier gisteren gaan eten met z'n 3. Wel het was overheerlijk ! Blij dat we nog de kans hebben gehad om hier te komen eten want het was de moeite waard ! Ikzelf had het vispannetje, en dat was héél lekker. Jammer dat jullie ermee gaan stoppen want anders hadden we zeker vaker terug gekomen !
Hier gestopt tijdens onze fietstocht voor een kopje koffie. Echter, de kwaliteit viel tegen. Personeel is vriendelijk. Edit na reactie: Ik dank u beleefd voor uw sportieve reactie en uw aanbod. De koffie was erg slap en "waterig". Roode Pelikaan koffie is absoluut een uitstekend product, dus wellicht was uw dosering niet helemaal juist.
Vriendelijke mensen. Houden rekening met al je ingewikkelde wensen als je op tijd reserveert en anders improviseert Toon ook wel iets lekkers. Eten altijd goed. Reserveren raadzaam, is vaak volgeboekt en dat is natuurlijk niet voor niets.
Gezellig ingericht een vooral lokale eet gelegenheid maar mooi ingericht in uil genre en zeer goed eten te verkrijgen voor toch een mooi prijsje
Een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten , gemaakt door een topchef en de bediening is in goede handen van een zeer vriendelijke gastvrouw! Kortom, genieten!
Lekker gegeten en heel gezellig en vriendelijke bediening
Heerlijk eten, fijne sfeer, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid