facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Weyerke restaurant

T Weyerke restaurant

Info

steppegras
steak
Ribeye
Cote a l'os
Visgerechten
Dry aged cote a l'os
Bradley smoker
Kleine kaart tot 17 uur: pannenkoeken, focaccia



"Heeft u ook zo een zin om weer eens heerlijkt te tafelen met uw geliefde, familie of vrienden?Kom dan heerlijk genieten bij het familie team van 't Weyerke in Wijchmaal. Hier serveren wij de beste bbq, dry aged en smoked gerechten uit de hele regio! De zoon die ook tevens de chef is van restaurant 't Weyerke heeft een diploma gehaald in "Master of Beef". Jean heeft ervaring als sommelier en kan u van de juiste wijnen en bieren voorzien bij ieder gewenst gerecht. Ook kunt u bij ons genieten van een snelle hap of een lekkere bak koffie. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in 't Weyerke in Wijchmaal.Tip: Uiteraard bieden wij ook vegetarische gerechten aan, onze heerlijke spareribs en hebben wij zelfs onze eigen Gin Weyer!"
Adres: Peerderbaan 19, 3990 Wijchmaal, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0468102792
Stad: Wijchmaal
Route: Peerderbaan 19
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Meeuwen, 'T Weyerke Heusden, Grieks restaurant Peer, Restaurant Peer België, Restaurant Pelt, Kindvriendelijk restaurant Peer, Restaurant Bree, Restaurant Breugelhoeve Peer
Recensies
Onlangs hier komen eten met mijn vriendin. Eten was heerlijk, je krijgt ook twee kleine gerechten van het huis. Zou wel fijn zijn moest er in het vervolg gezegt worden dat er een tussen gerecht komt. Sinds we eigenlijk geen vis eten, maar uit fatsoen wel opgegeten hebben. Misschien ergens op de menu kaart verwijzen dat je ook iets van het huis krijgt en watte De meloen ijs was wel heel lekker en mini loempia. Voor de rest waren de maaltijden heerlijk en het desert. Enige wat beter kon, was klantvriendelijkheid vanuit de vrouw. Over een situatie waar je niet mocht zitten terwijl de man had gezegt dat het wel mocht waardoor ze redelijk onvriendelijk zei dat het niet mocht. Waarvan zowel ik en mijn vriendin al onmiddellijk ongemakkelijk en niet welkom voelde. Misschien dat die mevrouw dat iets vriendelijker kunnen aanpakken dan met een lelijke blik en grove stem. Want wanneer er meer mensen kwamen werd ze vriendelijker en vriendelijker. Waarschijnlijk onbewust, maar dat viel ons op. Maar iedereen kan wel eens een slechtere dag hebben. De prijs klasse kan variëren tussen $$ en $$$. Het resturant heeft ook een ruime parking, ligt mooi gelegen en langs binnen hoor jende auto's niet echt, tenzij het een groot voertuig is. Geen idee als ik zelf er nog eens zou komen, vanwege de prijs en de eerste ervaring van het begin. Dat toch heel wat onnodig stress had bezorgt. Maar voor de rest zeker een aanrader. De gerechten zijn tip top.
Super lekker om te eten . De steak is echt een aanrader en super lekker met de verschillende soorten zout die je er bij krijgt . En de weyer gin met rode vruchten zalig .
Superlekker eten. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer. Geen negatieve opmerkingen.Eten: 5/5
Lekker wildmenu momenteel Eten: 5/5
Ongelooflijk lekker gegeten. Je betaald hier voor de kwaliteit. En dat proef je ook. Heel aardig personeel en zelfs een klein gratis voorgerechtje.
Gezellige plaats, met vriendelijk personeel en heel lekker eten!Eten: 5/5
Netjes en verzorgd.. heerlijk gegeten.. iets aan de dure kant maar ja corona moet ook betaald worden
Vriendelijk onthaal en lekker gegeten. Aanrader:huisgerookte zalm. Lekkere wijn en goede koffieEten: 5/5
Mixed grill met frietjes besteld: héél héél lekker gegeten! Vlees wordt klaargemaakt op een barbecue, dat proef je en dat ruik je. Gevarieerde schotel, perfect van grootte. Iedereen die komt eten, krijgt ook een gratis proevertje/voorgerechtje. Zelfs ons zoontje van 3 jaar kreeg een kippenvingertje als voorgerecht ;-. Bediening was vriendelijk, de wachttijd +/- 45 minuten was aan de hoge kant maar het was er ook druk, dus alle begrip hiervoor. Het eten is niet goedkoop 30 euro voor mixed grill, maar je krijgt er - gelet op het kwaliteit van het eten en het "gratis" voorgerechtje - wel waar voor je geld. Wij komen zeker nog terug!
Super lekker eten! Zeer vriendelijke bediening. Jammer dat Jean op pensioen gaat maar geniet er van!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid