facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Werkhuys

't Werkhuys

Info

't Werkhuys is een socio - cultureel ontmoetingscentrum in Borgerhout en biedt ruimtes aan voor allerlei initiatieven. 't Kaffee is elke werkdag geopend om te komen lunchen, vergaderen etc.



"'t Werkhuys is een socio-cultureel ontmoetingshuis in Borgerhout. We bieden ruimte aan groepen en individuen om te creëren, te repeteren, les te geven, na te denken of gewoon samen te komen.Je kan iets eten of drinken in ons Kaffee van maandag tot en met vrijdag van 12 tot 23 uur.Wil je een zaal gebruiken voor een activiteit, repetitie, workshop, vergadering? Dat kan op weekdagen van 9 tot 22 uur en in het weekend van 9 tot 18 uur."
Adres: Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0473/131.762
Stad: Borgerhout
Route: Zegelstraat 13
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: t werkhuys geplande evenementen, het werkhuis stevoort, werkhuys zalen, jamila boukchour, werkhuys programma 2019, werkhuys kampen, zegelstraat 13 borgerhout
Recensies
Heerlijke plaats om te vertoeven als het warm is. Een terras om u tegen te zeggen . Mijn favoriete plaats in antwerpen. Vriendelijke bediening. Alles aan democratische prijzen.
Gezellige ruimte om wat te drinken tegen democratische prijzen, regelmatig lekkere maaltijden aan 8 euro. In het werkhuys worden veel activiteiten georganiseerd zoals salsa dansen, ook zijn er veel ruimtes te huur voor een breed publiek. Ze zijn vanaf s middags open.
Leuke plek om iets te drinken als je al niet komt om gebruik te maken van een van de zalen vergaderen, dansen, repeteren. Café enkel open in de week of tijdens evenementen. Dagsoep €2.5 verschillende soorten. Workshops voor kinderen tijdens schoolvakantie. Met tram gemakkelijk te bereiken vanuit Centraal station of half uur te voet. Sociaal engagement en werking.
Gezellige plek om in het hart van de stad af te koelen. Het bruist er altijd, dankzij de vele verenigingen die er hun activiteiten hebben. Heerlijk!
De naam zegt het al,een echte ontmoetings plaats voor jan en alleman en gelukkig nog aanvaardbare prijzen,maar eten en drinken altijd top.
Altijd gezellig na de activiteit maar spijtig nogal vroeg gesloten amper tijd om 1 consument te drinken
Heel aangename sfeer en leuke plaats om met mensen samen te komen
Lekker volks, goedkope prijzen, vriendelijke bediening en vooral veel aanbod van leuke cursussen. Hier wordt geleefd!
Zeer slechte akoestiek in de verbruikszaal maar men kan er eten en drinken aan kleine prijzen
Heerlijke lunch gehad met de collega's, toegankelijk voor iedereen. Mensen kunnen aan sociaal tarief ook een maaltijd verkrijgen . Vriendelijke dame achter de toog die vrolijk de aanwezige muziek meezingt . Je kunt zowel binnenin als in de buitentuinen vertoeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid