facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Vogelkotje

"Heerlijke zomertuin met lekkere huisgemaakte gebakjes en lokale drankjes.Enkel open bij mooi weer!!!"
Adres: Pompestrqaat, Damme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32473126285
Stad: Damme
Route: Pompestrqaat



op zoek naar gerelateerd: Stiltehoeve Damme, Damme Culinair, Tearoom Damme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een idyllische plek. Ik passeerde hier toevallig tijdens mijn 14 km lange wandeling van Damme naar Oostkerke en was op slag gecharmeerd. Je vindt er zelfgemaakte taarten, koekjes en sappen. Daarnaast ook koffie, bier en frisdranken. Tof concept van zelfbediening. Op het einde breng je je lege plateau terug en reken je af. Op basis van vertrouwen dus. En oh ja, het plafond hangt vol met.... vogelkotjes. Naast deze pittoreske plek heb je ook een belevingstuin en picknick plaats. Absolute aanrader. Een pareltje dit.
NL: zeer gezellig, verborgen en uniek plekje, genoten van een lekker taartje op een gezellig en speciaal terras. Vriedelijke eigenaars en veel keuze. EN: Very lovely and hidden away place. Enjoyed a tasteful cake on the rather lovely place. Friendly owners and lot's of things to choose from
Charmant, tof, super rustig en vriendelijke bediening. Het is bijna gevaarlijk om hierover een een recensie te schrijven, uit schrik dat het te druk wordt.
Leuke plaats om te vertoeven en een kleinigheidje te eten Taart enz... Zeer vriendelijke vrouw !!!
Verborgen parel in het Damse polderlandschap. Heerlijke plek om tijdens een wandeling of fietstocht te verpozen bij huisgemaakt gebak en heerlijke dranken: koffie, thee, biosapjes, wijnen en lokale bieren. Gastvrouw Stefanieke verzorgt tópbeleving!
Gezellige en soms rustige locatie met een zeer speciale “touch”. Lekker gebak en speciale, zelfgemaakte frisdranken. Alles is selfservice en de betaling gebeurt op vertrouwen wat een leuk is… De prijzen zijn echter niet heel democratisch. VB = 3,5€ voor een veel te sterke koffie die op de maag blijft liggen persoonlijke smaak natuurlijk is fors gerekend wetende dat Vadertje Staat de HoReCa-BTW op zulke producten heeft verlaagd.
Je kan hier niet passeren zonder er eens binnen te gaan. Je waant je in een sprookjesdecor dat een mix is van Beatrix Potter en Hans Christian Andersen. De gastvrouw lonkt je binnen, stelt je een aantal drankjes voor en je wordt verleid met een mooi buffet van gebak. Het ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook voortreffelijk. Het is een soort van zelfbediening en betalen doe je achteraf. Een kaart met prijzen is er niet. De val wordt uitgezet en de achteloze toerist tuimelt er blindelings in. De ontnuchtering komt pas als je je dienbord terugbrengt er is geen bediening aan de tafel en je de rekening gepresenteerd krijgt. Sorry, maar 8,5 EUR voor een stukje taart is diefstal, hoe lekker die ook mag zijn. 21 EUR voor een kom soep, een thee zonder iets bij en een stukje taart, dat betaal je nergens. Er worden ook nergens prijzen afgebeeld. Doe het magagroot TV-scherm weg, want die verpest de sfeer en hang een bord met de prijzen in de plaats. Het is niet alleen wettelijk verplicht, het is eens zo eerlijk tegenover de klanten. De volgende keer loop ik hier in een grote boog omheen.
Zeer gezellig,rustig terras,met vele vogelkooien en vogelsdie je kan kopen een leuke stop met de fiets of met de auto,je kan er zelfs op ligbedden genieten van de wijde natuur,echt leuk,ook kan je er genieten van thee,koffie,biertje,taart enz....
Vermijden die zaak!!!! Geen enkele ster geef ik deze zaak. Concept leuk en taart lekker maar je krijgt direct een oprisping als je de prijs hoort. Je hoeft pas te betalen als het op hebt en daar sta je dan. 28, 50 € betaalden we voor 2 limonades en twee stukjes taart. Schandalig!!!! Vermijden die stopplaats.
Pittoreske gelegenheid met lekker eigengemaakt gebak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid