facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Vlasbloemeken

Geschiedenis

't Vlasbloemeken is een restaurant dat gevestigd is in Koewacht, Nederland. Het heeft sinds 2012 een Michelinster.GaultMillau kende het restaurant in 2014 15 van de maximaal 20 punten toe.Chef-kok van 't Vlasbloemeken is Eric van Bochoven.Zie ookLijst van Nederlandse restaurants met een Michelinster

Adres: Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +31114361914
Stad: Moerbeke



op zoek naar gerelateerd: Vlasbloemeken Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof ter Sluyze Hof ter Sluyze 4 km Gezellige locatie, goed eten en goede bediening! We kijken al uit naar de zomerbar
The Pasta Company The Pasta Company 6 km Italian streetfood Met onze pastamobiel geniet u van heerlijke verse pasta’s met dagv...
Tachterhuis Tachterhuis 8 km Gezellig in het zonnetje zitten met een rivier naast je. Lekkere pannenkoeken gegeten...
De Jonge Garde De Jonge Garde 53 km een goed verborgen parel heel lekker eten tegen een correcte prijs ook passen ze de m...
Recensies
Prachtige ervaring op culinair vlak. Ontspannende atmosfeer dankzij de attente gastvrouw en haar medewerkers. Nu al benieuwd naar het volgend menu!!!
Enorm genoten van het viergangenmenu. Heerlijke en verrassende gerechten, het bijpassend wijnarrangement was top. Gemoedelijke sfeer, vriendelijke en attente bediening. Deze belevenis was een ommetje naar Koewacht zeker waard!
Lekker eten, super vriendelijke bediening
Heel vriendelijk onthaal, heel attente bediening. Het Vlasbloemeke ging heel uitgebreid in op onze vraag voor een ietwat moeilijkere gast. Heel verfijnd eten, zelfs als je kiest voor een heel beperkte menu, wordt je eten sfeervol en smakelijk geserveerd. Wij zijn 200% tevreden!
Zeer fijne ervaring. Super lekker gegeten. Elk gerecht was tot in de puntjes afgewerkt. Veel afwisseling tussen de verschillende gerechten. Zeer gezellig. Mooie inrichting. En heel heel heel vriendelijke bediening!!! Aanrader voor iedereen.
Unieke ervaring! Puur genieten van superlekker eten & vriendelijke bediening, wij komen nog terug!
De menu crustace is een echte aanrader..perfect onthaal en bediening..
Weer heerlijk gegeten . Prachtig menu voor een hele mooie prijs. Leuke goede vlotte bediening. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader.
Leuk en gezellig restaurant. Mooie verzorgde gerechten en amuzes. Lekkere aangepaste wijnen. Een pareltje.
lekker gegeten in een heel ontspannen sfeer . Klein nadeeltje als de achterste ramen naar het terras open staan komt de geur van het eten in de zaal gewaaid . Verder niks op aan te merken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid