facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T VIJFDE SEIZOEN BERLARE

T VIJFDE SEIZOEN BERLARE

Info

Antiek en Brocante

Bed and Breakfast

Geschiedenis

ANTIEK EN BROCANTE (op afspraak)

Wat begon als een hobby, het opknappen van oude meubels, is uitgegroeid tot een ware passie. Het vinden van dat ene speciale stuk aan een betaalbare prijs. We zoeken onze brocante en rariteiten vooral op markten in België, Engeland en Frankrijk.

Bij ons kan u terecht voor een uitgebreide collectie van Landelijke en Engelse meubels, tuinornamenten,verlichting, decoratie en geschenken. Op onze website vindt u een greep uit onze collectie. De volledige collectie is te bezichtigen in onze winkel in Berlare. (enkel op afspraak)

BED AND BREAKFAST

U kan vanaf nu ook overnachten in één van onze drie nieuwe kamers. In het Scheldeland met het Donkmeer van Berlare, prachtige wandel- en fietsroutes, sterren restaurant en palingrestaurants is het puur genieten voor jong en oud.

Onze 3 ruime kamers zijn uitgerust met aparte badkamer met Engels sanitair (haardroger, vergrootspiegel, luxe bad linnen), Kingsize boxsprings, parketvloer, draadloos internet, TV, koelkast met frisdrank, lokale biertjes, selecte wijntjes en Champagne aan democratische prijzen. Inrichting in landelijke stijl met hedendaags comfort. Inchecken kan vanaf 16 uur, check-out 11.00uur. Onze accommodatie is rookvrij.

Adres: Dorp 50, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0475 63 59 63
Stad: Berlare
Route: Dorp 50
Postcode: 9290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Both BVBA De Both BVBA 2 km Wij zijn gespecialiseerd in dakconstructies, houtskeletbouw en poolhouses. Ook voor h...
Recensies
Toplocatie in hartje Berlare
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid